VLOG | Curaçao mei 2015

Mijn eerste video is een feit! Toen we een maand geleden naar Curaçao vertrokken voor een heerlijke vakantie, heb ik ook gevlogd. Ik moet het nog wel een beetje leren, so bare with me, maar hier is ie dan. Klik snel verder om te video te zien!


Mijn eerste video is gelijk een vakantie-vlog! Een van mijn persoonlijke favorieten, omdat ik het gewoon heel erg leuk vind om travel-video’s te kijken. Tijdens onze vakantie naar Curaçao heb ik geprobeerd zo veel mogelijk te vloggen. Ik merk wel dat ik er nog even in moet komen, haha. Toen we een half jaar naar Uganda en Nepal waren heb ik ook veel ‘gevlogd’, zodat we later een leuke reisfilm zouden hebben van ons avontuur. Omdat je daar alleen een half jaar zit pak je de camera er niet elke dag bij. Op Curaçao was ik dus ook niet gewend om de camera elke dag te pakken en te filmen, maar ja, dat moet natuurlijk wel als je er maar tien dagen zit. Toch hoop ik dat jullie het een geslaagde vlog vinden.

Ik zou het heel lief vinden als jullie je zouden abonneren op mijn YouTubekanaal!
En, heb je nu zin om naar Curaçao te gaan?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie