10 x in my virtual shopping bag

Ik vind het heerlijk om online te shoppen. Een kleine bestelling hier, een aankoopje daar, binnen twee dagen in huis en je hoeft niet eens naar buiten. Soms sla ik wel een beetje door, moet ik toegeven. Omdat ik mijn kooplust toch ergens kwijt moet besloot ik 10 dingen te laten zien die in mijn virtuele shopping mandje zitten!

Ik shop echt overal en nergens op het internet. Van Nederlandse webshops tot eBay tot grote winkelketens uit Amerika. Als het maar een klein beetje makkelijk lukt met betalen en verzenden, dan doe ik niet zo moeilijk. Kijk mee wat ik allemaal superduper leuk vind op het moment!
1. Celine look-a-like tas, mango.com
Oooh deze tas wil ik zo graag! Ik vind de oorspronkelijke Celine tas geweldig, maar die is helaas een beetje boven mijn budget. Deze lijkt er echt sprekend op en het beste nieuws is dat hij nu nog maar 12,99 euro kost. Serieus… waarom bestel ik hem gewoon niet…

2. Gouden ananas van Polls Potten, bijenkorf.nl
Ik weet niet zo goed waarom ik een gouden ananas wil, maar ik wil er heel erg graag eentje. Hij staat vast super leuk bij mijn koperen mandje en kaarsen en dienblad en ooooooh…

3. Naked skin beauty balm bronzing van Urban Decay, iciparisxl.nl
Heeft iedereen het goede nieuws al gehoord dat Urban Decay te koop is in de Ici Paris XL webshop? Nee? Bij deze! Ik wil het liefst alles hebben, maar ben toch wel geintregeerd door deze bronzing beauty balm. Ik denk dat het een soort bb cream is met een lichte bronzer er in.
4.  Hawaii espadrilles, sacha.com
Ik heb een soort obsessie ontwikkeld voor espadrilles sinds een paar weken. Eerst moest ik er niets van hebben, nu wil ik ze in alle soorten en maken. Ik heb deze al van Invito, die je laatst hebt gezien in een post, maar ik wil eigenlijk ook nog deze Hawaii variant…

5. Tropical print shortalls van de Bethany Mota collectie, aeropostale.com
Bethany Mota (aka macbarbie07) is mijn guilty Youtube pleasure. Zo een fijn energiek kind! Ja, haar videos zijn af en toe wat over de top, maar daar hou ik persoonlijk wel van. Sinds een aantal jaar heeft ze een kledinglijn bij Aeropostale en de nieuwste zomer collectie is net uit. En ik vind deze overall LEUK! Passen goed bij die Hawaii espadrilles…

6. Leren bikerjack, zara.com
Je hebt nooit genoeg leren jasjes, toch? Ik heb al een echt leren jasje en een aantal nepleren, maar ik vind deze zoooo mooi. Echt de perfecte fit (denk ik) en je kan hem op allerlei manieren combineren. Stoer, chique, rebels, netjes.
7. Guipure top, zara.com
En als ik toch bij Zara aan het shoppen ben wil ik graag ook deze blouse erbij. Heerlijk voor in de zomer! Ik ben sowieso geneigd om veel wit te dragen (in de zomer, maar eigenlijk het hele jaar door). Wit staat zo lekker nonchalant en zomers. En ik lijk er altijd veel bruiner in dan ik eigenlijk ben, score!

8. Heart paper lanterns, ebay.com
Hoe leuk is dit rondom mijn bed bijvoorbeeld? En dan ga ik video’s maken en producten fotograferen met dat in de achtergrond, wat een geweldig bokeh effect gaat dat geven!!! Ik ben echt te enthousiast, sorry. Helaas zijn deze een beetje prijzig, maar ik ga kijken of ik ze ergens goedkoper kan scoren.

9. Gouden ketting met mint details, my-jewellery.com
Super leuke ketting om deze zomer te dragen! Ik ben gek op mintkleurtjes en vind het altijd heel fris staan als je ergens wat mint accentjes aan toevoegt. Ik zie me dit al helemaal dragen met een witte top, frisse kimono en spijkershorts.

10. Bold metals tapered blush brush van Real Techniques, boozyshop.com
Ik gebruik al heel lang een expert face brush van Real Techniques om mijn bb cream aan te brengen, maar mijn blush breng ik aan met een simpele Kruidvat kwast. Niks mis mee, maar ik zou zo graag deze blush brush van Real Techniques er bij willen hebben! Ten eerste weet ik dat echt alle RT kwasten goddelijk zijn om mee te werken, en ten tweede heb ik een zwak voor koperkleurige producten.

Tot zover mijn virtuele winkelmandje! Ik ben nu echt ontzettend hebberig geworden en wil eigenlijk alles gaan bestellen. Maar dat vind mijn bankrekening niet zo leuk, vrees ik. Als ik echt moest kiezen? Dan zou ik toch voor de Celine look-a-like tas gaan, denk ik. Omdat ik zwaar nodig een tas nodig heb. Hoewel dat leren jasje ook wel erg lokt.

Wat ligt er allemaal in jouw virtuele winkelmandje momenteel?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie