6 x in my virtual shopping bag #2

Jongens, ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb de zomer 100% in mijn bol. Ok, het is misschien niet elke dag 30 graden, maar het is een feit dat het steeds warmer wordt in ons koude kikkerlandje. Ik kan het dan niet laten om (virtueel) te gaan shoppen – kom maar hier zomerjurkjes, topjes, slippers en sandaaltjes!

Ik ben echt een zomerkind. Logisch natuurlijk, als je op Curaçao bent opgegroeid. Het liefst shop ik dan ook voor luchtige kleding die ik kan dragen als het buiten bloedjeheet is. Ik heb even zitten rondkijken en ik moet zeggen, er is echt héél veel leuks te koop momenteel.

Mijn vorige artikel bevatte vooral veel verschillende producten, van make-up tot schoenen tot woon-artikelen. Nu besloot ik me eens te concentreren op zomerse kleding!
kleren1Als eerste vond ik deze schattige shirtjes bij Hema. Leuke tekst, niet te veel poespas, gewoon lekker om op een hete dag aan te doen. Spijkershort er onder en je bent klaar! Mijn favoriet is de roze variant, maar dat komt omdat ik stiekem een echt meisje-meisje ben en ik roze gewoon leuk vind. Bij Scapino vond ik mooie sandaaltjes. Het zijn van die everyday-sandaaltjes, die tegelijkertijd ook nog een beetje chique er uit zien. Leuk dat het zilveren riempjes heeft, normaal gesproken draag ik alleen goud.
kleren2Bij Esprit heb ik drie leuke kledingstukken gevonden! Ik ben echt helemaal verliefd geworden op deze denim playsuit. Ik wil al tijden een tuinbroek, maar ik kon maar geen leuke vinden. Tot nu! Ook vind ik deze maxidress mooi. Vooral de kleur spreekt me aan, en het lijkt me een makkelijk ding om aan te doen op een warme dag. Tot slot nog deze geweldige playsuit met, let op, flamingo-print! Ik heb het idee dat flamingo’s helemaal hot zijn tegenwoordig en Esprit speelt daar goed op in.

Jammer genoeg mag ik van mezelf nu niet te veel uitgeven, omdat ik al héél veel leuke dingen op de planning heb staan deze zomer. Maar oh, ik zou het liefst een compleet nieuwe zomergarderobe aanschaffen, haha!

Waar shop jij het liefst voor zomerkleding?
12345

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie