DIARY: #8

Long time no see! Ik ben een tijdje gestopt met mijn diaries, omdat ik niet wist of het wel leuk genoeg was om te publiceren op mijn blog. Toch merk ik dat ik het mist om mijn week in foto’s te laten zien. Dus, bij deze, weer een nieuwe (XXL) diary! O.a. met Burger’s zoo, hittegolf, shoppen en nog veel meer.Met vriendinnetje Laura ging ik even lekker de stad in. Shoppen en toen een terrasje pakken.
Ik probeerde voor het eerst Aperol Spritz, niet slecht! Echt een beetje bitterzoet van smaak. Laura nam ook een cocktail, lekkerrr.
En we bestelden een enorme bak met nacho’s. Alles ging op.
Bij de Xenos zag ik allemaal lekkere drankjes, zoals Coca Cola Vanille en 7-up Cherry!
‘s Avonds gingen we naar de bioscoop. Pitch Perfect 2, yeah! Hij was echt geniaal.
Het weekend had ik een verjaardag van mijn neefje. En ja, wij zijn ook écht Nederlands met onze schaal worst/kaas/groenten/fruit!
Dat weekend moest ik ook weer werken. Ik was er klaar voor en had er zin in, al ziet deze foto er niet zo uit, haha.
Ik zag in het personeelsrestaurant opeens deze yoghurt staan, die is nieuw! Ik probeerde hem maar vond er niet veel aan. Ik proefde echt niets van de witte chocolade helaas.
Het was lekker weer afgelopen weken! Hier was het zo een 22 graden en ik lag lekker in het gras te chillen.Dit was mijn plekje die middag, hihi.
Het was zulk lekker weer dat we besloten te gaan barbecuen! En ik gooide allerlei lekkers in de kar.
Ik zag ook opeens deze chocoladeplakjes in de Jumbo. Nog nooit gezien! Maar inderdaad handig als je een chocoladecroissant wilt hebben.
BBQ! Heerlijk.
Nog even een zomers plaatje.
Dit drankje is echt SUPER lekker!
Laatst was er de mei-markt in Tilburg. Er zijn dan in de binnenstad van Tilburg maar liefst 750 (!!) kraampjes waar mensen hun waren verkopen. Het begon ‘s avonds om 22.00u en ging bijna nonstop door tot de volgende avond 23.00u. Ik vergat alleen foto’s te maken, dus hier een foto van mijn auto die ik helemaal op het dak van de parkeergarage moest parkeren omdat het zo druk was.
Tim en ik gingen op een warme dag een stukje fietsen. Lang geleden!
En het zag er allemaal weer super mooi en lente-achtig uit. Ik hou van Brabant.
Het is een beetje een slechte foto (we kijken allebei niet echt naar de camera, haha), maar Tim heeft een motor gekocht! Hij heeft pas zijn motorrijbewijs gehaald en heeft dus nu al een stoere motor. We zijn gelijk gaan shoppen voor motorkleding voor mij (en hem) en ik heb mijn best gedaan om iets te kopen met roze er in, haha.

Natuurlijk doe ik normaal gesproken andere schoenen aan, maar dit was echt alleen een rondje om het huis om te kijken hoe het was. Ik heb tevens een motor-spijkerbroek aan, deze heeft stevige harde stukken bij de knieën/scheenbeen.
‘s Avonds gingen we even langs bij vrienden en KIJK NOU! Dit is Monster, hun konijn. Zo een poepie.
Ok, ik heb via de website van Benefit een of andere freaky brow-foto gemaakt.  Links is mijn eigen wenkbrauw, rechts is hoe hij ‘zou moeten zijn’. Ik moet toegeven, het ziet er een stuk strakker en gelikt uit.
Tim en ik hadden ‘s avonds laat nog zin in iets, en ik besloot iets gezonds te maken. Soya yoghurt met frambozen, blauwe bessen, banaan en honing. Hmmmmm.

Ik ging samen met twee vrienden een dagje naar Burgers Zoo. Ik was er al eerder geweest maar ik blijf het een super gaaf en mooi park vinden. Alleen besloot deze aap dat ik niet zo leuk was… Hij ziet er nu vriendelijk uit, maar dat was dus niet zo!

Hij zat namelijk al een tijdje voor het raam en keek af en toe om naar ons. Er stonden vrij veel mensen te kijken naar het verblijf van de gorilla’s. Opeens staat hij op, rent hij naar het raam toe en slaat met beide armen KEI hard er op. PRECIES waar ik stond met mijn iPhone. Ik maakte dus (meer van schrik) gelijk een foto, dus tada, een foto van het moment suprême. Maar het was best freaky! Daarna deed hij het nog een keer ergens anders, dus hij was best boos.
Met Laura, Rob en ons nieuwe vriendje meneer Vogel. Ongelofelijk hoe dicht bij we bij hem konden komen. Het boeide hem niets, hij poseert zelfs voor de foto!
Gekke Rob. 😀
Laura probeerde haar broer voor de gek te houden door dit soort foto’s te whatsappen en hem wijs te maken dat ze een last-minute naar Costa Rica had geboekt. Dus ik probeerde het ook. Maar niemand trapte er in, haha.
Daarna gingen Laura en ik nog lekker sushi eten. Ik lust dus geen vis, maar ben helemaal gék op crunchy beef sushi, chicken sushi, vegetarische rolletjes en nog meer van dat soort dingen. Ik heb denk ik wel 12 van deze rolletjes op (spicy beef!).
Ik besloot mijn kast op te gaan ruimen in de Konmari stijl. Nu vind ik niet alles bij mij passen en staan er ook wel onzin dingetjes tussen, maar er stonden goede tips tussen! Er komt snel een review aan ;).
En deze stapel gaat weg! Niet normaal he? Ik wist niet zo goed wat ik er mee aan moest dus heb ik voor het éérst een kraam bij de Ij-hallen geboekt. Op zondag 19 juli sta ik met al mijn kleding, schoenen, boeken, dvd’s, badspullen en nog veel meer in Amsterdam dus!
Via Landenverzamelaars.nl ging ik eens kijken hoeveel landen ik in totaal heb bezocht. Dat zijn er nog best veel, haha. 31 in totaal! Dit is een klein gedeelte van wat ik allemaal heb gezien. Veel Caribisch gebied, haha.
Ik ging ook nog even een rondje doen in de stad. Ooooh, ze hebben zulke leuke dingen by Flying Tiger.
Ik kocht o.a. dit super handige schoenenrek bij de Blokker. Nu heb ik aan één niet genoeg, maar zo kan ik mijn favoriete schoenen in ieder geval uitstallen!
‘s Avonds bakte ik arepa di pampuna – Antilliaanse pompoen pannekoekjes! Helaas zijn ze nog niet helemaal geworden hoe ik wilde, dus ik ga het recept nog even perfectioneren.  Ook at ik er lekker aardbeien bij.
En ik had weer lekker yoga.
En het was WEER lekker weer!
Zomers weer vraagt om sandaaltjes in het gras 🙂
Tussendoor moest ik wel werken, maar dat vond ik helemaal niet zo erg.
Kijk nou! Bij de Xenos heb je super schattige ice cream snow cones. Voor zover ik kan zien zijn het echt alleen twaalf ijsbekers en twaalf lepels, maar de verpakking is geweldig.
En ik zag zo veel flamingo spulletjes!! Ik vond deze drinkbekers geweldig, maar heb er toch maar geen mee genomen.
En ook afgelopen weekend was het goddelijk weer. Als het zo warm is ben ik gelijk in een blije bui.
Schermafbeelding 2015-06-05 om 21.01.49En ik was ook weer eens actief op Snapchat. Volg jij me al? Mijn naam op Snapchat is ‘kimbahli’.

Dat was hem dan weer, de XXL diary van deze week! Het waren super veel foto’s, dus respect als je alles hebt gezien en gelezen. Vond je het leuk om weer een diary te bekijken?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie