Postcrossing #2

Een tijdje geleden heb ik jullie verteld over Postcrossing. Ik vertelde toen al dat ik het een onwijs leuk iets vond waar ik dan ook graag aan mee deed. Zo gezegd, zo gedaan, en inmiddels heb ik al meer dan 8 kaarten uit verschillende landen mogen ontvangen. Tijd voor een update!Ongeveer zes weken geleden deed ik mijn kaartjes op de post. Sommige moesten naar ver (Taiwan) terwijl anderen ‘slechts’ naar Duitsland moesten. Gelukkig zijn ze allemaal aangekomen, wat betekend dat de pret kon beginnen.. Ik zou zelf kaarten ontvangen!
Zoals ik vorige keer al vertelde krijg je nooit kaarten van degenen die je zelf een kaart hebt gestuurd. Het is dus een complete verassing van wie je een kaart krijgt. Ik kreeg ditmaal kaarten uit Rusland, Duitsland, Schotland, China, Tjechie en Canada. Ik heb ze even niet allemaal op de foto gezet maar ze bléven maar binnen komen.
Het is vooral super leuk om opeens een handgeschreven kaartje in je brievenbus te zien. Om te merken dat iemand echt moeite heeft gedaan om jou een leuk berichtje te schrijven. En zelf vind ik het gewoon ook erg leuk om te bedenken hoe lang zo een kaart wel niet heeft moeten reizen om in Nederland aan te komen.
En zeg nou zelf… het is toch áltijd leuk om post te ontvangen? (Mits het geen bekeuringen zijn.) Ja, ik ben nog steeds enthousiast. Ik denk dat ik binnenkort weer eens kaarten ga versturen. Om dan vol spanning af te wachten welke kaartjes ik zelf ga ontvangen.

En, heb ik je al enthousiast gemaakt over Postcrossing?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie