COLLAB | Bean Boozle Challenge

Afgelopen woensdag deed ik de beruchte Bean Boozle Challenge! Samen met Yvette van Yvetteschrijft.nl. Wat hebben we een lol gehad! Ik heb alles gefilmd en dit zorgde voor behoorlijk wat hilarische situaties. Heb jij bijvoorbeeld als wel eens een snoepje met kots smaak gehad? Nee? Nou, wij nu wel! Kijk snel verder.

Ik wist echt niet dat die jelly beans zo vies konden zijn. Ik snap ook niet hoe ze in de fabriek deze smaken in één snoepje hebben kunnen krijgen… Want serieus, een snoepje dat naar kots smaakt? Hoe dan?? Yvette en ik hebben het in ieder geval wel héél gezellig gehad en we hebben heel wat afgelachen!

Laat hieronder weten of je zelf wel eens de bean boozle challenge hebt gedaan, of dat het he-le-maal niks voor jou is. Kan ik goed begrijpen 😉

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie