PLOG: 05/06/2015, sunny day

Vorige week vrijdag was het de beruchte hittegolf-dag: het was maar liefst 33 graden! Tenminste, bij ons dan, in het zonnige Brabant. Ik besloot een dagje te gaan ploggen. Kijk mee!Oke, het is ochtend, ik moet opstaan… Ik heb expres mijn wekker redelijk vroeg gezet omdat ik weet dat het een hete dag wordt vandaag.

Ik ben al super productief op de vroege ochtend, ik pak alvast mijn spullen voor vanavond, als ik naar Tim ga.
Dit heb ik aan vandaag! Topje en broek allebei van Mango. Staat in het echt veel mooier dan op deze foto.

Oh ja, dit is het resultaat van mijn #konmari kledingkast opruim woede… Gelukkig sta ik op 19 juli in de Ijhallen!
tOMG, het is nu al zo warm en heet en de zon schijnt zo fel door het badkamerraam! En wat zie ik er freaky uit hier, ik lijk geen wimpers te hebben en mijn neus lijkt huge.

Ik begin de dag met Cocopops (of gewoon choco-crispies zoals ik ze noem), zoals elke andere dag.
Daarna neem ik nog een paar foto’s van producten.

En ik ben blij want het is zulk.lekker.weer. Ik installeer me zelf buiten aan tafel en besluit daar te blijven de rest van de dag.
Eerst maar even mijn blog-mail bijwerken. Ik had flink wat mailtjes, maar heb het allemaal weggewerkt! Er komen leuke dingen aan, jeej!

Daarna moet ik nog wat bankzaken afhandelen. Geld overmaken naar een vriendin, kaartjes kopen voor een festival, openstaande rekeningen van Bol.com betalen… Dat soort dingen.
WAT IS HET WARM, NIET NORMAAL! Ik kon het bijna niet meer aan.

Kijk nou hoe lekker zonnig! Mooi uitzicht had ik he?
Ik ging voor de lol even kijken hoe warm het was. Nou, 32.8 graden dus.

Logisch dat ik het warm heb, toch? Maar ik klaag niet, echt niet, want ik vind het stiekem toch wel heerlijk.
Ik vind mijn armbandje zo leuk. Ik heb hem ergens op de markt in Nepal gekocht en aaah het is zo leuk en herinneringen <3.

Ik heb écht geen honger, ik denk door de hitte, dus ik lunch met een healthy platter vol met fruit! Aardbeien, druiven, banaan en watermeloen. Mmmmm.
Ik besluit creatief te doen. Bij de Action kocht ik twee witte canvas doeken en wat stiften. Hmmm, wat ga ik er mee doen…

Dit dus! Ik ben zo enthousiast over mijn kraam bij de Ijhallen dat ik besluit ‘posters’ te maken om mijn kraampje opvallend te maken. Ik ben totaal niet enthousiast over de onderste, de bovenste vind ik wel leuk. Ik ga nog meer doeken halen om te beschilderen, ze waren echt maar 40 cent per stuk ofzo.
Ik besluit alvast de hamburgers te gaan maken voor de BBQ die avond.

En daarna neem ik nog een wijntje (stiekem al mijn tweede maar die eerste had ik niet op de foto vastgelegd).
Dit is een foto van Snapchat! Volg je me al? Mijn naam daar is ‘kimbahli’.

Ennnnnnn ik vroeg me al af of het nou echt zo veel warmer was geworden. 38.6 graden! Wel onder het zonnescherm, daar word het altijd warmer dan het echt is hoor.
Ik besluit dus te verkassen naar een plekje verder op in de tuin, in de schaduw.

Prima plek toch?
Jaaaa, tijd voor de BBQ! We hebben zoooooo veel, niet normaal. Frietjes, komkommer, tomaat, salade, kruidenboter, spare-ribs, hamburgers, karbonades….

Maar goed ik weet daar wel raad mee.
Even nadat we klaar zijn komen er opeens donkere wolken opzetten, dus ik besluit héél snel naar Tim toe te rijden. Aangezien ze nogal heftig onweer voorspelden vanavond…

Mennnn, als ik in de auto zit komen de druppels. Ik hoop dat ik op tijd ben!
Ja hoor, ik ben PRECIES op tijd binnen! Toen ik van de auto naar de deur liep voelden ik wat kleine druppeltjes en niet veel later barstte de bui los.

Tim moet nog even werken dus ik ben alleen thuis, precies als het heftige onweer begint. Gelukkig vind ik het niet zo erg.
Ik kijk Say Yes to the Dress. #Guiltypleasure

En ik drink rosébier!
Ik lees deze super handige tip op Facebook! Dit wist ik dus écht niet. Handig!!!

Ennnn het is tijd om naar bed te gaan. Morgen weer vroeg op. Slaap lekker! (En voor degene die het zich afvroegen, Tim was ondertussen al lang en breed thuis hoor ;)).

Wat heb jij gedaan op DE hittegolf dag?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie