Kletspraatje – dankbaar!

Ik vond het tijd voor een kletspraatje. Ik heb nog nooit zo een artikel geschreven, simpelweg omdat ik niet wist waarover ik zou moeten kletsen. Maar nu ben ik zó blij en zó dankbaar, dat ik toch even wat dingen kwijt wilde!Momenteel ben ik bijna vijf maanden aan het bloggen en ik vind het nog steeds geweldig. Al jaren las ik blogs van andere meiden. Ik begon de dag letterlijk met Bloglovin’ en keek de hele dag door wel even op de blogs van mijn favoriete bloggers. Ik schrijf trouwens binnenkort een artikel over mijn favoriete bloggers, mocht je er benieuwd naar zijn!

Al lang zat ik met het idee om zelf een blog te beginnen, maar ik vond het een beetje eng. En, ok, ik was een beetje lui. Na een duwtje in mijn rug van mijn vriend ontstond Kimbahli.com en daar ben ik nog steeds héél erg blij mee!

Ik kan mijn ei kwijt, ik schrijf over alles wat ik leuk vind en -heel belangrijk- ik heb veel contact met andere bloggers. Ook vind ik het super leuk dat ik steeds meer reacties krijg. Ok, het is leuk dat ik steeds meer unieke bezoekers per maand krijg, maar ik vind het nog veel leuker om al jullie reacties te lezen. Ik denk niet dat jullie beseffen hoe blij ik hier mee ben!
Ook op zakelijk vlak gaat het goed met mijn blog. Ik heb al succesvolle samenwerkingen gehad met Esprit, Auto-onderdelen 24 en nog een paar andere merken/webshops. Ik heb producten opgestuurd gekregen en mocht gratis dingen uitzoeken in webwinkels. Ongelofelijk dat iedereen zo veel vertrouwen in mij en mijn plekje op internet heeft. Wat fijn!

Ondanks alles probeer ik altijd transparant te blijven en écht alleen te bloggen over dingen die ik leuk vind. En ik hoop dat jullie dat ook doorhebben.

Dank dank dank dank dank, voor alles!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie