Review: Yankee Candle producten

Ik ken volgens mij niemand die niét van Yankee candles houdt. Ik heb er nog niet veel ervaring mee, maar ik heb zo nu en dan wel eens aan een kaars geroken en het rook elke keer goddelijk. Ik was eigenlijk wel eens benieuwd naar verschillende geuren, dus besloot eens een flinke bestelling te plaatsen.Via Yankeecandlestore.nl kun je namelijk makkelijk Yankee candles bestellen. Letterlijk alle soorten en maten! Na een lief aanbod besloot ik te gaan voor verschillende kleine kaarsen. Ik vond het namelijk zonde om één grote kaars te bestellen, stel je voor dat ik het niet lekker zou vinden? Nee, ik vond het juist wel fijn om verschillende geuren te kunnen uitproberen.

Ik plaatste de bestelling op een vrijdag, 12 uur ‘s middags, en ik kreeg om 13:00 uur al een mail dat mijn bestelling was verzonden. Wow! De maandag daar op kreeg ik inderdaad het pakket al binnen. Dat vind ik dus serieus héél snel. Super fijn.
Ik ging als eerste voor vier verschillende ‘votives’. Kleine kaarsjes die ongeveer 15 uur branden. Ik zet deze altijd in een soort shotglaasje, lekker makkelijk. Ik bespreek de geuren één voor één!
Soft Blanket
Soft Blanket bestelde ik vooral om het een neutrale, fijne geur leek. Niet te heftig, maar fijn voor de slaapkamer of iets dergelijks. Om eerlijk te zijn vind ik deze kaars een klein beetje naar een mannen aftershave ruiken. Zeker geen nadeel, want ik vind het lekker ruiken! Neutraal, ‘rustig’, niet te heftig, maar ik blijf er bij dat ik het een mannelijk geurtje vind.
Salted Caramel
Hier was ik zó benieuwd naar! Ik ben gek op gezouten karamel en hou ook wel van zoete geurtjes in de kamer, dus ik besloot het risico te nemen om deze zoete geur te bestellen. Als eerste: ik vind het echt naar salted caramel ruiken. Wat dat betreft hebben ze het prima gedaan. Toch denk ik dat het voor mij iets te heftig is voor de woonkamer, tenminste… Niet om drie uur lang te branden. Eventjes branden en dan weer uitblazen, dan is het prima.
Vanilla Cupcake
We blijven even op de zoete toer met dit lekkere cakeje. Tja, dit is echt een geur naar mijn hart. Ik sta er om bekend dat ik altijd vanille geur in mijn kamer heb hangen en dit past precies in dat straatje. Het is een iets zoetere geur dan normaal, maar absoluut niet overheersend of misselijkmakend. Als je normaal al van vanille geurtjes houdt vind je deze zeker lekker.
Fluffy Towels
Oké, dit had ik nooit verwacht, maar dit is mijn absolute favoriet! Fluffy Towels ruikt letterlijk naar wasmiddel/wasverzachter. Een heerlijk ‘clean’ geur waar ik maar aan blijf ruiken. Op dit moment zit ik weer met mijn neus er in! Echt een subtiel, fijn geurtje, wat gewoon naar Robijn wasverzachter ruikt.

Naast de votives bestelde ik nog twee andere producten, en kreeg ik er eentje gratis! Kijk snel mee.
Coconut & Vanilla bean tea lights
Ik besloot ook een pakket van 12 theelichtjes te bestellen. Ik hou van de geur van kokos en zoals jullie inmiddels weten is vanille ook favoriet, dus ik nam aan dat deze wel in de smaak zou vallen. Theelichtjes zijn altijd handig. En gelukkig, ik vind ze heerlijk ruiken. Opvallend is dat ze niet zo sterk ruiken als alle andere Yankee candles. Ook wel eens fijn. Ik weet eigenlijk niet zo goed waar ze naar ruiken. Wel naar kokos en vanille, dat is duidelijk, maar het is dus erg fris en helemaal niet zo zoet. Een mix tussen de frisheid van Fluffy Towels en het zoete van Vanilla Cupcake (met een vleugje kokos).
Car Jar (air freshener) Coconut Bay
Ik vond het wel lekker om eens een air freshener in mijn auto te hangen. Niet dat mijn auto zo stinkt, maar toch wel lekker om in een frisse auto te stappen. Ik besloot voor Coconut Bay te gaan, omdat ik toch wel van kokos houdt! Als ik de car jar echter open maak, ruik ik niet één twee drie kokos. Het is een weeëig geurtje, redelijk fris, maar ook een beetje misselijkmakend. Ik besloot het toch in mijn auto te hangen en gelukkig is het niet zo verschrikkelijk als ik in de eerste instantie dacht. Mijn auto ruikt lekker fris met een subtiel geurtje (fris! Het ruikt naar wasverzachter) en hij doet het dus vier weken.
Extra theelichtje
Ik kreeg er ook nog een leuk kadootje bij! Een extra groen theelichtje. Dit is weer een heel andere geur dan degene die ik heb besteld. Jammer genoeg staat er geen naam bij. Hij ruikt heel erg fris en fruitig, maar weer ook een beetje naar wasverzachter, dus ik zou niet weten welke geur dit is. Wel vind ik hem erg lekker.
In het kort zijn mijn aanraders Fluffy Towels en de Coconut & Vanilla bean tea lights. Salted Caramel zou ik alleen aanraden als je écht van hele zoete geuren houdt, anders is het te heftig voor je.

Bestellen bij Yankeecandlestore.nl was erg makkelijk en het pakketje kwam goed ingepakt binnen. Ook was de levering erg snel, wat altijd handig is. Kortom, écht een fijne service. Ik vind het vooral fijn dat ik niet helemaal naar bijvoorbeeld Zwolle moet om een Yankee Candle te kunnen kopen!

Heb jij ooit producten van Yankee Candle geprobeerd?

*Dit artikel bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie