OUTFIT: Fashionshow

Vorige week dinsdag ben ik naar de fashionshow van Labee-a-Porter geweest. De dresscode was summer chique, dus ik besloot mijn oude zalmroze jurkje aan te doen met een witte blazer en hakken van Steve Madden Girl. Yvette maakte vlak voordat we in de auto stapten nog een paar foto’s, zodat ik mijn outfit aan jullie kan showen!

Ik weet niet meer waar ik dit jurkje heb gekocht, maar het is in ieder geval niet van een bekend merk. Ik ben er nog steeds zó blij mee, elke zomer weer doe ik hem opnieuw aan. Het kan prima voor overdag maar ook voor ‘s avonds is het een fijn jurkje om te dragen! Daarbij bestelde ik nieuwe schoenen om er bij aan te doen. Ik wilde graag sleehakken hebben, omdat die comfortabeler zijn dan normale hakken. Daarbij vind ik deze ook nog super leuk staan onder een spijkerbroek. Kijk mee!
Jurkje: ?
Blazer: H&M
Schoenen: Madden Girl
Horloge: Marc Jacobs
Armband: uit Nepal
Ketting: Tiffany & Co

Wat vind jij van mijn outfit?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie