Favourites #2

Zo nu en dan deel ik mijn favorieten van dat moment. Van eten tot make-up tot kleding tot fijne lifestyle dingetjes, van alles komt voorbij! Het ene moment ben ik helemaal into een tv-serie en moet ik dat gewoon even kwijt, het andere moment ben ik verslaafd aan Ben & Jerrys ijs. En dat laat ik allemaal voorbij komen in dit artikel!Ben & Jerry’s Cinnamon Buns ice cream
Mijn favoriete ijs van het moment! Ik ben echt gék op Cinnabon in Amerika (en Curaçao!) waar je heerlijke cinnamon buns kan kopen. Op het vliegveld van Curaçao heb ik er op de laatste dag nog even een paar naar binnen gewerkt, haha. Dit ijs is dan ook pure perfectie voor mij. Volgens mij staat het fout op de verpakking, want ik proef toch echt kaneel ijs met een beetje karamel er in en chunks van kaneel koekjes deeg. Goddelijk.
Sony MDR-ZX310 koptelefoon
Tim heeft al heel lang een koptelefoon, maar ik hield het altijd bij mijn oordopjes. Vorig jaar zwichtte ik toch en kocht ik deze mooie, kleine, rode koptelefoon bij de Mediamarkt. Wat een fijn ding. Het handige is dat je deze ook kan inklappen zodat het makkelijker mee te nemen is. Ik moet trouwens eerlijk zeggen dat ik hem vooral voor de kleur en het model kocht, maar hij doet het echt heel erg goed!
Mentos white chewing gum – Sweet mint
Er staan al-tijd potjes kauwgom in mijn auto, in het zijvakje van de deur. Zodra ik in de auto stap pak ik een kauwgompje. Waarom, geen idee! Ik doe dit al jaren. De lekkerste vind ik toch wel deze Menthos White kauwgom in de smaak sweet mint. Ik koop ze vaak als ze in de aanbieding zijn dus momenteel staan er drie van deze potjes in mijn auto, haha. Kan ik er even mee vooruit.
Gouden espadrilles van Sacha
En weer nieuwe espadrilles! Ik zei toch al dat ik een espadrille verslaving had? Deze zijn van de Sacha en zag ik al toen ik met een vriendinnetje in Zwolle aan het shoppen was. Toen niet gekocht, maar later toch online besteld. Ze zijn zo lekker zomers! En ik vind het ook makkelijke schoenen, je schiet er zo in, ze zitten als slofjes en toch zie je er leuk uit.
Tony Chocolonely mini reep
Ik wist dus helemaal niet dat er mini Tony Chocolonely reepjes waren. Ja ik heb onder een steen geleefd, denk ik. Ik vind ze in ieder geval super handig want zo een grote reep eet ik rustig in één keer op. Maar dan wel alleen de karamel-zeezout variant, want die vind ik het allerlekkerst van de hele wereld! En stiekem staat er nog een favoriet op de foto want deze gigantische mok van Blond Amsterdam vind ik ook geweldig.

Wat is jouw favoriete object van de laatste tijd?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie