DIARY: #9

Pfoe, het is een tijd geleden dat ik mijn persoonlijke foto’s heb gedeeld. In plaats van elke week doe ik het sinds kort zo af en toe, maar ik denk dat dat eenmaal in de twee weken wordt! Ik heb toch best veel foto’s die ik wil laten zien. In deze diary o.a. Efteling Midzomernacht, Taylor Swift concert, chillen met blogvriendinnetjes en nog veel meer!Na een lange dag werken besloten Tim en ik beiden voor een lekker drankje te gaan. Hij een biertje, ik een wijntje.
Samen met mama, oma en mijn tante gingen we een middag winkelen. Bij deze een selfie met mijn moeder! Lijken we op elkaar?
Tijdens een gezellig avondje met vrienden deden we dit spel. Ik ben alweer vergeten hoe het heet… Maar ik vond het wel leuk!
Dankzij Tim maakte ik zelf heerlijke ijskoffie! Hij had melk in een ijsblokjesvorm gedaan en samen met afgekoelde koffie, wat koude melk en hazelnoot siroop had ik lekkere ijskoffie. Tim en ik gingen weer een stuk rijden met zijn motor! Ik voel me nog steeds super bad-ass met mijn motor outfit. Ook al is hij roze.
Samen met Kelly ging ik een dagje op pad naar Amersfoort en Utrecht. Altijd leuk, twee Brabantse meiden op pad! Ik maakte er een plog van.
Ook ging ik samen met Yvette naar de fashionshow van Labee-A-Porter!
Ik gooide mijn auto maar eens door de wasstraat. Voor het eerst in mijn eentje, aah, spannend!
Ik had een etentje met mijn collega’s van Efteling Evenementen. We gingen eerst steengrillen en daarna reden we door naar het de bar van het Efteling Hotel, waar een paar collega’s lekker Sprookjesboom ijsjes pakten. Ik ook^^. Tim maakte een heerlijk plukbrood. Hij had zelf het deeg gemaakt, een nacht laten rijzen, en daarna lekker volgestopt met rode ui, kaas en rode peper. Hier moest het nog de oven in hoor. SUPER lekker.Ik kwam trouwens deze hete sauzen tegen bij de Xenos. Echt iets voor Tim.
Vriendin (en collega) Eline en ik gingen naar Efteling Midzomernacht. We waren benieuwd!
Overal waren artiesten te vinden. Danseressen, acrobaten, elfjes en trollen… Ook deze prachtige vlinders (?) op stelten. Heel gaaf!
Alles in het park was versierd in ‘hippie’ stijl. Kijk deze gave bloemen!
Overal stonden ook ‘food trucks’. Hier kon je bijvoorbeeld Gin & Tonic halen. Zo leuk!
Je kon op de foto met de koning en koningin van Droomvlucht. Inclusief woud-elfje en eenhoorn. UNICORN! Al met
Ik ging ‘s avonds voor een Flammkuchen. Heel erg lekker.
De volgende dag ging ik maar eens al mijn make-up uitzoeken. Serieus… dit kan toch niet…. Ik heb een hoop weggedaan en de rest heb ik netjes verdeeld in verschillende bakjes.
Zo dus! Bakjes voor oogschaduw, foundations, lippenstiften, blush, primers en oogproducten.
‘s Avonds ging ik naar het concert van Taylor Swift. We zaten redelijk achteraan (en heel erg hoog!) maar konden zo alles wel goed zien. Dit was de tweede keer dat ik miss Swift live zag en ze was weer zó goed! Ik zat echt te fangirlen samen met mijn vriendin!
Aangezien ik pas laat thuis was sliep ik de volgende dag uit en childe ik vervolgens de hele dag in mijn Taylor Swift trui. Wat een leukie he?
Dinsdag was ik samen met Kelly en Irma een dag in Amsterdam. We gingen o.a. een hapje eten bij de Foodhallen. Wat is dit leuk!
Er zaten zó veel leuke tentjes!
Uiteindelijk gingen Kelly en ik voor een Indiaase lamb tikka massala wrap en Irma voor Vietnamese spring rolls. Hmmmm..
We kregen trouwens van Iwanthatmusthave alledrie een gave zonnebril. Blij mee!
Oh ja, we gingen ook nog voor een heerlijke frozen yoghurt! Ik ging heel ongezond voor cheesecake crumbles, m&m’s en chocola.
Daarna gingen we door naar het Ydence Summer Event. Super leuk! Shoppen met korting, gratis je haar en make-up laten doen, tips & tricks en een goedgevulde goodiebag.
Ik ben heel erg benieuwd naar deze bb-cream van Decléor. Een merk dat eigenlijk alleen in salons word verkocht en heel goed is voor je huid.
Selfie met props!
De super getalenteerde Amanda van Effrink maakte deze tekening van mij. En, lijk ik er op? Ik ga hem zeker inlijsten!
Dat was hem weer, een extra lange diary! Volgens mij zeg ik dat in elke diary tegenwoordig. Ik maak gewoon té veel foto’s. Eigenlijk zou ik graag eens een fotoboek willen maken met al mijn telefoon kiekjes er in – een soort diary op papier, dus.
Als jullie dit lezen ben ik overigens gisterenavond naar het personeelsfeest van de Efteling geweest. Ik ben er voor de eerste keer in de Baron geweest, de nieuwe achtbaan van de Efteling – whaaaaaaa! Ik schrijf hier nog wel een speciaal verslag over.

Vonden jullie het leuk om mijn diary te lezen? Genoeg te zien, volgens mij!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie