Colorful beachwear voor op het strand

Zoals jullie al weten ben ik inmiddels al op zomervakantie geweest. Heerlijk 10 dagen vertoeven op Curaçao, zeker geen straf! Naast leuke activiteiten heb ik er ook gewoon dagenlang op het strand gelegen in mijn bikini. Want dat vind ik wel één van de leukste dingen van de zomer: de beachwear die er dan te koop is!
Ik ben gek op strandkleding. Het liefst draag ik de hele dag een bikini met een kimono er over heen gegooid en een paar leuke slippertjes. Nu kon ik op Curaçao wel zo rondlopen, maar hier is dat misschien een beetje vreemd…

Maar er komen wel weer een paar mooie dagen aan in ons koude kikkerlandje! Het schijnt binnenkort weer 30 graden te worden en dan wil ik zeker even naar het strand. Of ik nou daadwerkelijk op het strand ga liggen of gewoon een paar cocktails pak bij een beach club, ik zorg er in ieder geval voor dat ik er leuk uit zie.
Schermafbeelding 2015-06-25 om 16.17.35Bij Sevenbien kwam ik een aantal super hippe en goedkope items tegen. Eigenlijk kwam ik vrij veel dingen tegen die ik leuk vind, maar ik kan moeilijk de hele webshop in dit artikel stoppen. Het leuke aan deze collectie vind ik dat het echt inspringt op de trends van het moment. Zo zie je veel aztec-printjes en espadrilles voorbij komen. En het fijnste is dat het écht heel erg betaalbaar is. Maar goed, hier komen ze, mijn favorieten:
Sevenbien1Vind jij het ook zo leuk om voor beachwear te shoppen?
12345

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie