Zomerrooster van Kimbahli.com!

Zoals jullie waarschijnlijk al wel gemerkt hebben is de zomer eindelijk écht begonnen. Ik leef zo ongeveer in bikini maar werk tegelijkertijd ook veel bij de Efteling. Vooral in deze tijd van het jaar is het natuurlijk erg druk! Vandaar dat ik heb besloten een zomerrooster in te stellen. Lees snel verder!Schermafbeelding 2015-07-06 om 18.02.16Ondanks dat ik nog niet zo lang bezig ben weet ik al wel van andere bloggers dat zij vaak een zomerrooster hanteren in de zomer. Dit omdat er veel mensen op vakantie zijn en/of minder thuis op de computer bezig zijn in verband met het mooie weer. Ik merk het zelf nu al aan mijn bezoekersaantallen – het is echt zo!

Ik geef jullie allemaal groot gelijk want het liefst leef ik ook de hele dag buiten. Lekker in de tuin liggen met een boek en een fijn drankje. Maar omdat ik het zonde vind van mijn artikelen, heb ik wel besloten om de komende tijd elke twee dagen een artikel online te zetten in plaats van elke dag. Zo hebben jullie twee dagen de tijd om artikelen te lezen!

Tot wanneer dit is weet ik nog niet. Ik hou Google Analyctics goed in de gaten en wanneer ik zie dat het weer wat drukker is zal ik weer normaal gaan posten. Ik heb inspiratie genoeg, dus dat komt wel goed!

Hopelijk vinden jullie het niet erg en snappen jullie het! Geniet van de zomer :).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie