Casuelle lippenbalsems (0,99 cent!)

Laatst was ik bij de Kruidvat en zag ik daar lippenbalsems liggen voor maar 0,99 cent. Ze zagen er heel goed uit, fijne smaakjes, mooie potjes en een behoorlijke inhoud. Ik besloot er een aantal mee te nemen om ze te testen! Lippenbalsems zijn altijd fijn, toch?Ik nam bovenstaande lippenbalsems mee. Leuke verpakkingen toch? Er waren volgens mij nog twee andere smaakjes, maar ik ging voor de smaken Vanilla Cream, Coco Shake, Chocolicious en Marshmallow. De Cocoshake lijkt mij het lekkerst!
Het zijn fijne verpakkingen en ook redelijk groot. Ik denk dat je hier een hele poos mee vooruit kan! Wel zijn het blikjes, wat betekend dat je er altijd met je vinger in moet. Niet iedereen vind dat even fijn of hygiënisch. Persoonlijk maakt het mij niet zo veel uit, wat ik nog op mijn vinger heb zitten smeer ik gewoon uit op mijn handen, zijn die ook zacht. Maar ja, het belangrijkste is natuurlijk of ze werken.
Elk blikje ziet er ongeveer hetzelfde uit. Bijna tot de nok toe gevuld! Het is vrij hard spul, maar zodra je er mee in aanraking komt met je vinger ‘smelt’ het al snel. Ik heb lippenbalsems van Nivea die echt erg romig zijn, deze zijn dat helaas niet. Er komt ook zo goed als geen kleur van af. Hier boven zie je dat het een roze kleurtje heeft, maar helaas zie je dat niet terug op je lippen.

De werking van de balsems zijn allemaal hetzelfde: het verzorgt de lippen voor een aantal uur (best lang!) en zorgt ervoor dat ze niet uitdrogen. Gewoon prima basic balsems.
En dit zijn mijn twee favorieten! Zowel Coco Shake als Vanilla Cream vind ik héérlijk. Coco Shake ruikt echt naar, ja, kokos. Alsof je een Pina Colada op je lippen smeert. Vanilla Cream ruikt subtiel naar vanille, gelukkig niet te heftig.
Marshmallow ruikt erg zoet, maar dat had ik ook wel verwacht. Niet misselijkmakend hoor, maar meer alsof iemand in de buurt suikerspin eet. Chocolicious vind ik persoonlijk wat minder. Iets te weeëig.
Voor 0,99 cent vind ik het echt aanraders. Het zijn super leuke blikjes en de inhoud is prima. Basic, maar prima. Je kunt ze als het goed is nog bij de Kruidvat halen! Bij mij lagen ze vooraan, bij de kassa.

Wat is jouw favoriete lippenbalsem? Ik ben serieus benieuwd, ik heb er zelf al wel tientallen geprobeerd maar heb nog geen favoriet!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie