Gelnagellak behandeling bij Pedicure*Plus

Onlangs kreeg ik wel een heel leuk aanbod – of ik het leuk zou vinden om mijn teennagels te laten lakken met gelnagellak? Nou, graag! Met een bruiloft in het vooruitzicht (mijn moeder gaat trouwen, olé!) vond ik het wel een fijn idee om mooie teennagels te hebben in mijn open sandalen. Lees hier het verslag!Nou, eerst maar even wat over Pedicure*Plus! Sinds 2009 heeft Nellie van der Schoof een voetensalon in Oosterhout, in het mooie Brabant. Ondertussen heeft ze al diverse specialisaties opgedaan. Natuurlijk kun  je voor een ‘normale’ pedicure bij haar terecht, maar ook voor voetreflexmassages, behandeling voor diabetici, beenharsen en sinds enige tijd al dus ook gelnagellak.

Eenmaal aangekomen bij de salon viel het me gelijk op dat het heel netjes en schoon er uit ziet. Nellie heeft een salon aan huis, wat betekend dat ze op de eerste verdieping van haar woning een kamer heeft ingericht als voetensalon. Zelf zag ze er spik en span uit in een net wit ‘ziekenhuis’ pak, wat ik persoonlijk heel netjes vond. Al heb je een salon aan huis, zo een pakje staat toch professioneler dan een joggingpak!
Eerst kreeg ik nog een kleine beauty-behandeling. Zo werd er wat eelt weggehaald, werden mijn teennagels geknipt en schoongemaakt en zorgde ze ervoor dat mijn hele voet lekker zacht werd. Ook ‘vijlde’ ze mijn teennagels met een of ander apparaat. Het ziet er nogal eng uit op de foto, maar dat was echt niet zo hoor!

Hierna werd er een primer en een basislak aangebracht. Hiermee ging ik al een keer onder de LED-lamp om het uit te harden. Daarna werd er twee keer een dun laagje nagellak aangebracht (en ging ik dus twee keer on de LED-lamp). Als afsluiter kreeg ik een topcoat. Je voelt gelukkig helemaal niets van die LED-lamp. Ik was bang dat het zou prikkelen o.i.d., maar dat is gelukkig niet zo.
Nellie vertelde dat deze lak wel 6 tot 8 weken kan blijven zitten! Ik koos daarom voor een vrolijk roze kleurtje, lekker zomers. En echt, na tien dagen zie ik inderdaad nog steeds geen chips. Het voelt als gewone nagellak, ziet er ook zo uit, maar blijft nét even wat langer zitten. Overigens doet Nellie het ook wel eens op vingernagels, maar daarbij kan ze niet garanderen dat het zo lang blijft zitten. Tenslotte doe je veel meer met je handen: je wast ze meerdere keren op een dag, gebruikt ze bij handelingen zoals snijden, koken, typen, etc.

Gelnagellak aanbrengen kost nu slechts € 14,95. Vind ik echt niet duur voor een lak die 8 weken blijft zitten. Wel eerlijk om er bij te vermelden is dat je voor het er af halen van de lak altijd terug moet naar de pedicure. Dit doet zij namelijk met speciale doekjes en een aparte techniek. Hiervoor betaal je € 7,50.
Conclusie: ik ben enthousiast! Ik raad Pedicure*Plus zeker aan. Nellie is een super lieve vrouw waarbij geen voet te gek is (super fijn, want mijn voeten zijn nou niet moeders mooiste, haha) en ze doet haar werk heel goed. Kijk voor meer informatie of om een afspraak te maken op haar website.

Heb jij ooit al gelnagellak uitgeprobeerd?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie