DIARY: #10

En weer een nieuwe diary vol met leuke foto’s! Ik heb weer best wat meegemaakt. Ik heb de hittegolf overleefd door lekker veel te gaan zwemmen, ging een paar keer uit eten, vertoefde een weekend in Gent, verkocht mijn spullen in de IJhallen en ging een middag naar de Tilburgse Kermis. IMG_6184Even een sprong terug in de tijd! Dit was nog bij Festival Mundial in Tilburg. Ik at een heerlijke Mexicaanse wrap.
IMG_6221Ik kreeg een pakket van Sevenbien! Super leuke vrolijke zomerkleding.
IMG_6280Oeps, hele wazige foto. Maar dit was mijn plekje in de tuin tijdens de dagen dat het zo verschrikkelijk warm was. Op de thermometer stond bij ons maar liefst 42 graden!! Niet normaal, dus ik vertoefde hier de hele dag.
IMG_6286Ik at een lekker bordje vol fruit als lunch.
IMG_6292En ik nam een lekker Starbucks drankje.
IMG_6301De volgende dag gingen Tim en ik zwemmen bij de Galderse Meren. Nu lijkt het toevallig heel erg donker en vooral léég op deze foto, maar ik kan je garanderen dat het bloedjeheet was en dat het stikte van de mensen, haha. Wel even lekker afkoelen zo bij het water.IMG_6312Tim en ik gingen een avondje naar de film! We gingen naar Spy. Super leuke film, ik heb me rot gelachen, haha.
IMG_6325Samen met vrienden hielden we een tapas/bbq avondje. Super gezellig en lieve vriendin Els had het allemaal zoooooo goed geregeld. Kudo’s!
IMG_6331De barbecues deden niet helemaal wat we wilden dus Sjoerd ging met een fohn aan de slag. Kan allemaal.
IMG_6335Ennnnn weer een dagje zwemmen. Ditmaal gingen Tim en ik met een groep vrienden zwemmen bij de Blauwe Meren. Ook heel erg lekker, maar het was er wel een stuk drukker als bij de Galderse Meren.
IMG_6443Niet iedereen staat er even goed op, maar we gingen met een grote groep collega’s naar de film! De Minions in 3D <3
IMG_6457Twee weken geleden zaten we een weekend in Gent! Heerlijk samen met een bevriend stel de stad ontdekken, te beginnen met lunch <3.
IMG_6471Jaa, zo gezellig met Wendy!
IMG_6491‘s Avonds gingen we als toetje voor een frozen yoghurt. Ik maakte een niet zo gezonde versie er van met koekjes en m&m’s.
IMG_6519Op de maandag erna gingen we naar mijn opa en oma die in Duitsland wonen. We gingen naar Märchen-Oma, een hele lieve vrouw die een heel sprookjesbos achter in haar tuin heeft. Ze maakt álles zelf. Zo knap!
IMG_6527Kijk hoe schattig <3.
IMG_6513Bij mijn oma stonden ook nog oude foto’s van mij. Links zie je mij als bruidsmeisje bij mijn tante’s bruiloft, rechts was ik een jaar of twee denk ik.
IMG_6731Ik heb een súper mooie nieuwe bureaubladachtergrond!
IMG_6544Oh en een mini-shoplog, ik kocht lekker wat producten bij de DM in Duitsland.
IMG_6708Ik stond afgelopen zondag samen met vriendin Laura in de IJhallen. Ik verkocht echt een hele hoop spullen! Uiteindelijk heb ik vet veel verdiend, zelfs na aftrek van de kraamhuur en benzinekosten. Er komt snel een artikel over online!
IMG_6717Hier waren we al een beetje moe, haha.
IMG_6647Oh ja, tussendoor ging ik ook nog even een middag naar mama! Kijken in haar nieuwe huis en ook nog lekker koffie drinken in de stad.
IMG_6760Afgelopen dinsdag ging ik met vriendin Wendy een middag naar de Tilburgse Kermis. Vaste prik, ik ben daar elk jaar wel één of twee keer te vinden! Al ga ik niet in al die dood-enge attracties zoals deze, haha.
IMG_6756Hoi! Wendy zag er super glamorous uit. Mooi!
En dat was het alweer! Flink wat foto’s weer, maar dat vind ik zelf altijd heel leuk om te zien bij anderen.
Fijn weekend!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie