I ♡ Sleep TAG

Wie houdt er niet van slapen? Ik kan echt bijna niemand bedenken. Heerlijk om na een lange dag lekker in je warme bedje te stappen. Nog even lezen, een paar hoofdstukken maar, en daarna het lampje uitdoen en dromen. Ik vond het leuk om de I ♡ Sleep Tag in te vullen!Ik nam deze leuke tag over van Vera Camilla. Ik begin gelijk! PS: Hoe leuk ziet deze slaapkamer hierboven er uit? Bron.

Hoe laat ga je meestal naar bed?
Ik probeer rond 11 uur naar boven te gaan. Ik slaap meestal pas om half 12. Als ik ‘s ochtends vroeg op moet, probeer ik al om half 11 in bed te liggen. Ik heb mijn slaap nodig!

Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?
Omkleden, lenzen uit doen (en bril op!), make-up verwijderen, nachtcrème op doen en dan tanden poetsen. Dan doe ik mijn haar in een knot, kruip ik in bed en doe ik mijn iPhone in de oplader. Meestal lees ik nog wat of surf ik een beetje op Instagram. Als Tim niet naast me ligt stuur ik hem nog een laatste SMS (ja, hij heeft geen whatsapp) en dan ga ik slapen.

Wat doe je als je niet kan slapen?
Dan pak ik mijn telefoon er bij en ga ik rondkijken op internet. Maar dan blijf ik nog langer wakker, haha. Maar ik heb er eigenlijk nooit last van dat ik niet kan slapen.

Wat is je favoriete slaaphouding?
Haha, ik probeerde een plaatje te vinden, maar kon er maar één vinden die echt klopte. Zie hier onder. Zo dus, precies zo! Anders kan ik echt niet slapen. Bron.

Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?
Eigenlijk gewoon niet, want mijn slaap is echt heilig. Maar eh… Voor een vakantie, altijd!

Hoe laat gaat de wekker ‘s ochtends?
Als ik moet werken zet ik hem meestal anderhalf uur van te voren. Behalve als het belachelijk vroeg is zoals 6 uur ‘s ochtends, dan kan ik alles in een half uur tijd doen, maar liever heb ik wat meer tijd. Als ik vrij ben zet ik de wekker rond 10:30 en ik slaap dan ook gerust tot die tijd (en dan wil ik nog verder slapen!).

Snoozen of direct opstaan?
Meestal snooze ik één keertje, ongeveer tien minuutjes. Maar ik probeer er altijd wel gelijk uit te gaan, anders kom ik er nooit uit.

Slaap je uit in het weekend?
Sowieso, I ♡ uitslapen. Ik kan soms wel tot 12 uur in mijn bed liggen, geen probleem.

Welke rare dingen doe je in je slaap?
Ik schop altijd iedereen het bed uit en ik neem het héle bed in beslag in mijn slaap. Ik kan er niets aan doen! Ik ben echt een wilde slaper. Sorry lieve Tim.

Hoeveel kussens liggen er in je bed?
Twee.

Wat heb je aan in bed?
In de winter een lange joggingbroek en een topje/t-shirt met korte bouwen. In de zomer een topje en ondergoed, that’s it. Ik moet in ieder geval echt altijd een t-shirt of top aan, ik kan niet naakt slapen.

Weer zo een droomkamer! Bron.

Slaap je met sokken aan?

Oh nee, alsjeblieft niet. Mijn voeten moeten ook altijd buiten boord liggen.

Hoe groot is jouw bed?
Geen idee. Wel groot!

Als ik ‘s ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe…
Op mijn telefoon kijken hoe laat het is.

Droom je elke nacht?
Bijna wel ja. Misschien is dat ook een reden dat ik zo wild slaap. Ik heb ook vaak nachtmerries jammer genoeg.

Welke droom of nachtmerrie kun je je goed herinneren?
Dromen kan ik me niet zo goed herinneren. Nachtmerries wel! Maar daar wil ik het liever niet over hebben, want dat is gewoon niet leuk.

Wat is jouw grootste droom?
Om eerlijk te zijn – een droombaan als online reisjournalist terwijl ik samen met Tim de hele wereld rond reis.

That’s it! Ik ben er slaperig van geworden. Het is op dit moment 22:45, dus het is zo dan ook tijd om naar bed te gaan! Als je de tag leuk vind mag je hem overnemen.

Bron foto boven aan artikel.

Hou jij ook zo van uitslapen? Of ben ik de enige?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie