Mijn favoriete smartphone gadgets

Ik ben gek op mijn iPhone 6 en heb hem 24/7 bij me. Hij zit nog net niet aan mijn oor vastgeplakt, maarre… dat scheelt niet veel. Het leuke vind ik ook dat er zó veel gadgets voor iPhones beschikbaar zijn tegenwoordig. En niet alleen voor iPhones, eigenlijk voor alle smartphones. Kijk mee naar mijn favorieten!
Al heeft mijn iPhone nog zo een mooie kleur, toch wil ik hem graag beschermen. Dit champagnekleurige iPhone hoesje van Spigen past perfect bij mijn telefoon! Ook is het een vrij stevig hoesje en past het heel erg goed rond mijn telefoon. Ondanks dat het geen zacht hoesje is (dat over het algemeen je telefoon meer beschermt), heb ik toch het gevoel dat mijn iPhone goed beschermt is. Het enige minpunt is dat het materiaal wel snel krast – binnen een dag had ik er helaas al een paar krasjes op zitten.
Iets wat ik altijd al wilde, maar nog nooit had uitgeprobeerd was een Bluetooth headset voor mijn telefoon. Hiermee kan ik veilig telefoneren in de auto. Ik besloot voor een witte versie van Jabra te gaan. In de eerste instantie omdat ik hem erg mooi vond, maar hij is ook fijn in gebruik (gelukkig!). Hij zit erg lekker en ik voel hem bijna niet zitten. Er zijn trouwens nog veel meer van dit soort telefoon accessoires te koop bij GSMpunt.nl. Ik merk dat ik steeds meer gebruik maak van mijn iPhone als navigatiesysteem. Toch handig om Google Maps aan te zetten voor kleine afstanden met de auto, hoef ik niet helemaal mijn TomTom op te starten. Deze telefoonhouder (met zuignap) is ideaal daarvoor! Elke telefoon past er in door middel van een soort klemsysteem. Maar don’t worry – er zit een soort zacht schuim in, dus je telefoon zal niet beschadigen. PS: Sorry voor het vieze autoraam! Ik moet nodig mijn auto schoonmaken.
En dat waren ze, mijn smartphone favorieten! Ik heb dan wel een iPhone, maar de meeste van deze producten zijn ook te gebruiken voor andere smartphones. Of bestel een leuk Galaxy A5 hoesje – stiekem lijkt me dit ook een hele fijne telefoon, en de hoesjes zijn ook al zo leuk.

Hebben jullie ook zo veel accessoires voor je telefoon? Of ben ik de enige?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie