OUTFIT: Opa’s verjaardag

Laatst was mijn lieve opa jarig (73 jaar! Super jong nog). Omdat het niet zulk lekker weer was kon ik helaas geen leuk jurkje aan. Bummer. We deden niet bijzonder veel dus een bijzondere outfit is het ook niet, maar wel leuk om even te laten zien. Inclusief mijn nieuwe gilletje!Tussen de buien door vroeg ik mijn lieve mama om even wat foto’s te maken. Ik droeg mijn nieuwe spijker-gilletje van de H&M, die ik in Gent kocht tijdens de solden. Eigenlijk niet echt iets voor mij, maar ik besloot het toch eens een kans te geven. En ik vind het wonder boven wonder heel erg leuk! Ik combineerde het met een spijkerbroek en een wit shirt met lange mouwen.
De leuke zonnebril is van I Want That Musthave (thanks!). Volgens mij krijg je deze nu gratis bij een bestelling (als je voor een x aantal euro besteld). Ik combineerde de outfit met mijn witte Converse, die wonder boven wonder nog best wit zijn.Ik droeg mijn mooie Buddha to Buddha armband weer eens, die ik zo een drie jaar geleden cadeau kreeg van opa en oma. Hij blijft prachtig!

Gillet: H&M
Wit shirt: H&M
Topje: H&M
Broek: Only
Schoenen: Converse
Armband: Buddha to Buddha
Zonnebril: I Want That Musthave
Oorbellen: Onbekend boetiekje

Vinden jullie het leuk staan, zo een spijker-gilletje?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie