Samenwonen!

Het is even rustig op Kimbahli.com, maar dat heeft een reden. Vorige week hebben Tim en ik namelijk de sleutels gekregen van ons eigen appartement! Op dit moment bestaan mijn dagen vooral uit klussen en werken bij de Efteling, dus ik besloot jullie hier ook van op de hoogte te stellen. YAY!Schermafbeelding 2015-08-05 om 23.04.42Tim en ik waren al even op zoek naar een appartement en eindelijk is het zo ver! We hebben een prachtig (huur) appartement in Breda, precies in de wijk waar we graag iets wilden hebben. Er moest echter redelijk wat aan gedaan worden, dus we zijn deze dagen vooral bezig met schuren, behang er af halen, verven, vloer uitzoeken etc. Daarnaast werk ik héél erg veel in de Efteling, bij het super leuke Pinokkio’s Restaurant (kom vooral eten!). Vandaar dat mijn blog even op een laag pitje staat. Ik hoop dat jullie mij dit kunnen vergeven!

Ik kom snel weer terug, beloofd, heb in ieder geval genoeg ideetjes ;).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie