DIARY: #11 (I’m back!)

Hi iedereen! Whoa, dat is een tijdje geleden. Ik heb het een tijd heel erg druk gehad met klussen, verhuizen en werk. Gelukkig is het ergste nu achter de rug en heb ik weer tijd voor een van de leukste dingen op aarde: bloggen! Ik trap af met een XXL diary van de afgelopen weken. Want ondanks de drukte van verhuizen heb ik toch genoeg meegemaakt.Zoals ik al zei ben ik druk bezig geweest met klussen. Op 28 juli kregen Tim en ik namelijk de sleutel van ons huisje! Het is een heel fijn appartement waar we super blij mee zijn, maar er moest nog wel veel aan gedaan worden. Lekker veel geklust dus.
We kregen gelukkig veel hulp van vrienden en familie! Tussendoor even lekker a la campingstyle lunchen.
Tussendoor heb ik nog héél veel gewerkt. Ik werkte bij Pinokkio’s Restaurant in de Efteling! Eigenlijk een live dinner show met lekkere pizza’s en pasta’s. Het hoogseizoen is nu afgelopen, wat betekend dat het vanaf nu alleen in het weekend is. Omdat het bijna afgelopen was trakteerden collega’s op lekkere zelfgemaakte baksels.
Maarrrrrr… samen met collega’s besloten we ook nog om eens zelf te gaan eten bij Pinokkio! Deze geweldige foto gooide een collegaatje op Snapchat, haha.
Wat een gek weer was het een paar weken geleden! De hele dag lekker weer en ‘s avonds barstte de bui los. En ik moest natuurlijk nog naar huis rijden.
Wat vinden jullie van mijn collectie sleutelhangers aan mijn sleutels?! Ik spaar ze niet eens maar onbewust koop ik in elk land waar ik kom wel een sleutelhanger, haha.
Jeej, het begint ergens op te lijken! Hier was het bij lange na nog niet af (nog steeds niet!) maar het lijkt er meer op.
Eerste dag in het nieuwe huisje en de glazenwasser komt even langs. Okee, hallo! (En, we krijgen nog gordijnen, dit zijn even oude die er even hangen zodat we tenminste een beetje in het donker kunnen slapen. Al zijn ze wel te kort, zoals jullie zien.)
Vorige week sprak ik af met een vriend in Amsterdam! We besloten eerst lekker naar de Bijenkorf te gaan om wat koffie te drinken en een broodje en macarons te delen.
Daarna gingen we eigenlijk een beetje van bar naar bar, lekker wijntjes drinken! Hierboven zaten Matthijs en ik bij Bubbles & Wines, een héérlijk plekje met super veel keus. Echt een aanrader!
We bestelden deze lekkere hapjes! Hmmm…
En we sloten af met nog een wijntje. Er kwam een aardige man voorbijlopen die voor een paar euro een Polaroid wilde maken van ons. Geen probleem, leuk zelfs ;).
De volgende dag was het tijd voor de EyeWish modeshow! Ik ging met lieve Kelly mee. Het event was in het Rijksmuseum, hoe tof!
Het was een super leuke show! Leuk in elkaar gezet en weer eens wat anders dan een kleding modeshow. Goede modellen ook.
Nog een fotootje ervan!
Onze nieuwe brillen! Het leuke was dat je naderhand brillen kon passen en ook nog stijladvies kreeg. Wij vonden deze wel heel leuk staan bij ons beiden!
Ik voel me echt schuldig maar ik heb gewoon al kruidnootjes in huis gehaald. En ze zijn al op, oeps…
Een keer in de zoveel tijd hebben we een vrijdagmiddag-borrel met vrienden van Tim en mij. Tim heeft een half jaar in Praag gestudeerd en heeft destijds veel andere Nederlandse mensen leren kennen. Omdat ik een paar keer was langsgekomen ken ik ze ook goed! Dus we doen al drie/vier jaar lang elke paar maanden een borrel samen, gezellig! Ik zat wel veilig aan de ijsthee omdat ik de volgende dag vroeg moest werken, haha.
En de volgende visite kwam een paar dagen later! We besloten spontaan een aantal collega’s uit te nodigen om voetbal te komen kijken (de jongens dan) en spelletjes te doen. Het was super gezellig, zoals altijd met mijn collegaatjes.
En ik zag mijn favoriete bestie weer! Natasha is een van mijn best friends maar omdat ze druk bezig was met haar scriptie had ik haar al een poos niet gezien. Fun fact: we hebben jaren samengewoond in mijn oude studentenhuis in Breda (én hebben dezelfde opleiding gedaan en in dezelfde klassen gezeten). Was zó fijn om haar weer te zien <3.

Ondertussen woon ik al een week samen met Tim in ons huisje. We zijn er zo blij mee! Heerlijk om samen met Tim een eigen plek te hebben.

Vanaf deze week hoop ik weer lekker wat blogposts te kunnen schrijven! Hopelijk vergeven jullie het mij dat ik een tijdje afwezig ben geweest ;).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie