Kletspraatje #2

Hi iedereen! Zo, ik ga weer bloggen. Het begon met een diary vorige week, maar dat is inmiddels al eventjes geleden. Vandaag heb ik mezelf een schop onder mijn kont gegeven en heb ik flink wat vooruit kunnen werken. Maar ik begin even met een klets-artikel, zodat jullie weten hoe het allemaal met mij gaat. 12042255_10153620239214738_1168136771_nLiefde voor polaroids! Only in Amsterdam

Het antwoord is: het gaat goed! Ik heb een drukke periode achter de rug en ga een iets minder drukke periode in nu. Toch speelt er van alles in mijn leven op het moment.

Nieuw huis
Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat ik inmiddels samen woon met Tim. Na lang klussen konden we eindelijk in ons huisje, zo blij mee! Nog niet alles is klaar – zo moeten we nog plinten leggen, zijn de gordijnen nog in de maak en hangt er voor de rest nog niks aan de muren. Maar alle meubels staan er in, we hebben een riante voorraadkast en al onze persoonlijke spulletjes zijn er ook al. Zo fijn om ons eigen huisje te kunnen inrichten en decoreren. Ik voel me er helemaal thuis!

Werk
Momenteel werk ik nog bij de Efteling in de horeca, zodat ik de huur kan betalen en ook natuurlijk omdat ik het gewoon leuk vind ;). Ik heb een tijd op kantoor daar gewerkt, maar dat liep afgelopen mei helaas ten einde. Ik had het solliciteren even on hold gezet omdat ik het deze zomer zo mega druk had met de verbouwing en werken. Vanaf nu ben ik weer druk op zoek, dus laten we hopen dat ik snel iets super leuks vind!

Sociaal leven
Ik heb zo veel leuke dingen gedaan en in het vooruitzicht! Zo gaan Tim en ik binnenkort lekker uit eten bij de Griek, ga ik dit weekend een weekend naar Groningen met vriendinnen (we gaan daar een Escape Room doen, hoe leuk!), was ik gisteren gezellig bij een vriend in Amsterdam wezen eten, ga ik snel naar de musicals Grease en Pinokkio én ik ga binnenkort een High Tea doen met Kelly. Gewoon heel erg veel leuke dingen momenteel. Kan ik intens van genieten.

Zo, nu zijn jullie ook weer een beetje op de hoogte van alles wat er speelt in mijn leven! Verwacht snel weer een reeks artikelen op Kimbahli.com. Ik zeg niet dat ik elke dag ga uploaden, maar minimaal vier artikelen per week is wel mijn streven.

Veel leesplezier!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie