Sneak peek of our new home

Tim en ik wonen nu ongeveer een maand in ons eigen appartement. Ons eigen huisje, wow! Ik vind het nog steeds bizar dat ik niks meer hoef te delen met huisgenoten en dat alles écht van ons is. Vandaag laat ik wat kleine snapshots zien van ons huis. Kijk snel verder om te zien hoe we het hebben ingericht!

Het inrichten vond ik echt het leukste klusje om te doen. Of nou ja, nu klinkt het alsof ons huis helemaal af is, en dat is nog niet zo. Er hangt bijvoorbeeld nog niks aan de muren, we hebben nog geen plinten, de gordijnen zijn nog in de maak… Geeft niks! Zo blijven we bezig, haha. Ik vind het in ieder geval heel erg leuk om met interieur bezig te zijn. En dan vooral met de details! Maar goed, genoeg gekletst. Kijk mee naar wat detail-foto’s van ons huis!Home1Home2Home9Home8Home7Home6Home5Home3Home4
Ik ben er zo blij mee! Je zag hierboven foto’s van onze miljoenen cactussen, kaarsjes, onze keukenplanken met kookboeken, mijn nachtkastje (ja, we hebben krukjes als nachtkastje, lang leve Pinterest-ideetjes!), souvenirs uit Uganda, onze wijn/bier verzameling en nog veel meer. We maken vooral gebruik van koper-tinten, maar houden ook erg van wit en pasteltinten. En cactussen. Altijd cactussen.

Ik hoor graag wat jullie er van vinden en hoop dat jullie deze kleine ‘sneak peek’ leuk vonden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie