Kiko Velvet-Mat lipstick ‘Natural Rose’

Toen ik laatst op Amsterdam Centraal was kon ik het niet laten om bij de nieuwe Kiko winkel te snuffelen. Voorheen kocht ik deze producten altijd als ik op vakantie was in Spanje of Italië, nu kan het gewoon in Nederland. Ik ben gék op dit merk en een groot gedeelte van mijn stash bestaat dan ook uit Kiko producten. Ik nam dit keer o.a. een lippenstift mee die ik je laat zien!Dit is hem dan! De velvet-mat lipstick in de kleur Natural Rose (602). Ik viel gelijk voor het mooie uiterlijk, want deze lipstick zit in een prachtige rosé-gouden huls. Er waren verschillende kleuren, allemaal een beetje nude-achtig. Ik besloot uiteindelijk voor de kleur Natural Rose te gaan, omdat ik dacht dat deze het dichtst bij mijn eigen lipkleur kwam.
Maar voordat ik die laat zien, wil ik eerst nog even de prachtige huls showen. Kijk nou! De lipstick zelf ‘klik’ je naar buiten, waarna je hem er uit kan trekken. Lastig om te omschrijven, maar het gaat heel makkelijk. Aan het begin moest ik wel even uitvogelen hoe het werkte, haha.Dit is de kleur die ik uiteindelijk heb gekozen! Zo naast de huls vind ik het echt een plaatje. Echt een soort pronkstuk in mijn kast. De kleur lijkt hier wel een tikkeltje donkerder dan hij in het echt is. Op deze foto kan je het beste zien hoe hij er uit ziet op mijn lippen. Echt een my lips but better kleurtje. Het is in feite precies de kleur van mijn lippen, maar dan met net een tikkeltje meer pigment. Zoals de naam ook al zegt is het een matte lipstick – precies waar ik van hou. Dat maakt het een fijn everyday kleurtje voor mij. De lipstick is makkelijk aan te brengen en trekt gelukkig niet in de lijntjes, wat ik wel vaak zie bij matte lipsticks.

En, blijft hij lang zitten? Ja en nee. Als je gaat eten moet je hem wel bijwerken daarna, maar hij overleeft een paar slokjes drinken en een koekje hier en daar wel. Vind ik zelf geen probleem, want gelukkig valt het niet erg op als hij langzaam wegvaagt. Wat mij betreft is dit een dikke hit!
Zoals je ziet ben ik er blij mee, haha! Mocht je ooit bij de Kiko winkel op Amsterdam CS komen zou ik zeker eens een kijkje nemen bij deze limited editions.

Heb jij al vaker Kiko producten geprobeerd?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie