Favourites #3

Soms kom ik wel eens dingen waarvan ik denk, JA! Dat vind ik nou echt leuk. Soms is het online in de vorm van een video, artikel of handige tip, terwijl het vaak ook voorwerpen of leuke dingen in mijn leven zijn. In het kort mijn ‘maandelijkse’ favorieten, of in ieder geval van de laatste tijd. Ik deel ze met je!
The Ellen Show
Waarom kom ik er nu pas achter hoe hilarisch grappig Ellen Degeneres is? Ik lach me constant een breuk om haar filmpjes. Tot nu toe heb ik namelijk nog geen enkele volledige show van haar gezien, maar wel genoeg filmpjes op YouTube. Dit filmpje met Taylor Swift vind ik ook hilarisch, al is dit niet in haar show gebeurd.
Processed with MoldivRed Velvet cake bij De Drie Graefjes
Nee, dit ken ik niet nu pas, gelukkig weet ik al een aantal jaar hoe fijn De Drie Graefjes in Amsterdam is. Maar vorige week was ik er weer een keertje en besefte ik me voor de duizendste keer hoe lekker hun Red Velvet cake is! Ze hadden ditmaal alleen de cupcake-variant over (de ander was al uitverkocht!), maar dit maakte het niet minder lekker. Hmm…
escape-room-076-breda-548x313Escape Rooms
Sinds kort ben ik verslaafd. Aan Escape Rooms. Ik heb het nog maar twee keer gedaan, maar beide keren vond ik het helemaal fantastisch! Ik ben in Zwolle en in Breda geweest, allebei heel anders, maar hetzelfde principe natuurlijk: je moet binnen 60 minuten tijd uit een kamer ontsnappen. De Escape Room 076 in Breda is in ieder geval sowieso een aanrader!

Hello – Adele
Hier kon ik natuurlijk niet omheen: het nieuwe liedje van Adele. Vanaf seconde één vond ik het fantastisch. Ik ken inmiddels het hele lied uit mijn hoofd en blèr het gezellig mee als ik het hoor op de radio! Fantastisch!

Misschien niet zo veel favourites als normaal, maar ik heb het dan ook erg druk gehad. Hopelijk heb ik de volgende keer ietsje meer favorieten 😉

Wat zijn jouw favoriete dingen van de laatste tijd?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie