Doelen voor november

Ik vond het wel eens tijd om een aantal doelen voor mezelf te bedenken. Ik ga redelijk ‘doelloos’ door het leven, ik leef echt een beetje van dag tot dag. Of nou ja, meer van vakantie tot vakantie, haha. Maar ik heb wel wat dingetjes die ik echt gedaan wil hebben in november! Ik besloot ze eens op te schrijven.IMG_8864First of all, ik ben echt heel erg slecht in lijstjes maken en dingen opvolgen. Of nou ja, ik ben wel goed in lijstjes maken, maar dat opvolgen is nogal een dingetje, haha. Ik bedenk me altijd heel veel dingen en dan ben ik even super enthousiast, en dan zakt dat weer. Beetje jammer! Ik heb dus realistische doelen geprobeerd op te schrijven, dingen die ik sowieso deze maand moet doen (want anders kan het niet meer). Let’s see…

1. Solliciteren (minimaal 10 verschillende vacatures) en hulp vragen
Het solliciteren gaat me nog niet zo lekker af. Eerst kon ik maar geen vacatures vinden die me geschikt leken, daarna hoorde ik steeds niets van mijn sollicitaties en op dit moment zit ik even een beetje in de put. Ik vind het moeilijk om me tot solliciteren te zetten. Ook vind ik het lastig om hulp te vragen. Het kan heus geen kwaad om mijn brief & cv te laten nakijken door Tim of door vriendinnen.

2. Schema voor New York maken
Jaaa, dit vind ik heel leuk! Ik ben vandaag al begonnen en heb een beginnetje gemaakt aan het schema. We hebben een volle week, wat lekker veel is, maar toch weer te weinig. Er is ook zo veel te zien en te doen in New York. Ik wil zo veel! Tot nu toe lukt het in ieder geval aardig en zit ons schema eigenlijk al heel erg vol. Toch heb ik nog wat vrije gaatjes over, dus als jullie tips hebben… Ik ben zo bang dat ik dingen vergeet, haha.

3. Beginnetje maken aan fotoboek van mijn Eurotrip (2012)
Ja, ik moet nog steeds een fotoboek maken van een vakantie uit 2012… Vlak daarna begon ik met fotoboeken maken, maar deze heb ik heel erg lang uitgesteld. Ik heb namelijk drie weken in Europa rondgereisd met twee vriendinnen en heb héél erg veel foto’s. Van mijn camera, van mijn vriendins camera, van mijn telefoon, van een andere kleine camera. Moet ze even goed sorteren en gewoon er aan beginnen.

4. Minimaal 4 nieuwe gerechten koken uit een van mijn kookboeken
En met nieuw bedoel ik, nog nooit eerder gemaakt. Ik cheat een beetje, want ik heb laatst al een tomatenrisotto gemaakt van Uit Pauline’s Keuken. En die tel ik even mee! Technisch gezien hoef ik nog maar drie nieuwe gerechten te maken dus. Ik heb zo veel kookboeken en maak nog steeds oude vertrouwde gerechten. Zonde!

Dit is voorlopig wel genoeg zo, schat ik. Ik moet niet te veel willen natuurlijk! Ik zal volgende maand laten weten of het allemaal gelukt is!

Heb jij nog doelen voor november?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie