Het nieuwe bloggen

Ik heb het gevoel dat steeds meer en meer bloggers een andere manier van bloggen aan het ontdekken zijn. Dit is zeker niet slecht, gewoon… anders. Zelf heb ik ook besloten een iets andere richting in te gaan. Niet de richting van de meeste bloggers hoor, maar toch een andere kant op. Ik leg het uit!IMG_8877Bloggers zoals Mascha van Beautygloss en Jiami (voorheen van Lifesplash, nu van Jiami) hebben besloten kortere stukjes te schrijven. Geen ellenlange lappen tekst meer, maar korte en bondige artikels waar alle belangrijke informatie in staat. Niks mis mee, als zij zich daar fijn bij voelen, moeten ze dat vooral doen! Als de kwaliteit maar goed blijft, en ik denk dat dat wel zo is.

Maar ik ga een iets andere kant op! Ik hou het namelijk wel bij (ietwat) lange artikelen. Lappen tekst komen zo uit mijn toetsenbord gerold en daar voel ik me ook fijn bij. Ik ga het tevens allemaal wat persoonlijker maken. Gewoon mijn online dagboek, zoals een blog ook eigenlijk bedoeld is.

Dat neemt niet weg dat ik nog steeds producten ga reviewen waar ik enthousiast over ben! Ik ben een enorme boekenwurm en verslind boeken, ben elke dag in de weer met make-up en hou van gadgets voor mijn telefoon. Als het me interesseert, schrijf ik er ook over. Maar verwacht niet elke dag een review over een lippenstift, want dat doe ik niet meer. Mede omdat ik er geen tijd meer voor heb. Ik kan helaas niet elke dag mooie foto’s maken, bewerken en alle juiste informatie opzoeken. Noem me laks of lui, dat maakt me niks uit, maar ik kan het al een tijdje niet opbrengen.

En ik begon me af te vragen waarom! Nou, dat is omdat ik zelf ook het liefst persoonlijke stukjes lees. En who cares of daar een snelle iPhone snapshot bij staat? Als het verhaaltje maar leuk is om te lezen. Shirley van Styleguide/Mommytobe is daar een goed voorbeeld van. Ik HOU van haar persoonlijke artikelen en lees haar fashion artikelen steeds minder. Hetzelfde geld voor Cynthia van Misslipgloss. Hou van haar plogs en persoonlijke artikelen, lees haar beauty artikelen steeds minder. En mijn favoriete blogster is en blijft Annemerel! Zij is dan ook een voorbeeld voor me.

Dus, verwacht lekker veel persoonlijke artikelen, hersenspinsels en natuurlijk nog steeds een paar reviews per maand! En natuurlijk mogen de recepten niet ontbreken, leuke reis artikelen en hier en daar een shoplog. Ik ga me trouwens niet wagen aan video’s maken van shoplogs of andere onderwerpen, omdat ik dat zelf minder interessant vind om te zien (ik vind het altijd leuker in artikel vorm). Vlogs daarentegen vind ik heel erg leuk (vooral van vakanties!) dus dat ga ik wel doen.

Thanks voor het lezen en hopelijk blijven jullie Kimbahli.com leuk vinden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie