Let’s go to New York #3: Shopping wishlist

Worden jullie al gek van mijn New York artikelen? Over iets minder dan een maand zit ik er dan eindelijk, aaah! Ik vond het best lastig om te bedenken wat ik eigenlijk allemaal wil kopen daar. Want shoppen, ja, dat gaan we sowieso doen. Maar nu ik eindelijk weer naar de USA ga na al die jaren weet ik niet zo goed waar ik moet beginnen.newyorkwishlist1Ik ben al redelijk vaak in Amerika geweest, maar nog nooit in New York. Maar goed, qua shoppen maakt dat niet veel uit, denk ik zo. Ik ben bekend met de Target, alle drugstores, Bath & Bodyworks en Victoria’s Secret. Daardoor weet ik dan ook dat ik veel ga shoppen, haha! Maar wat precies?

 • Het Humans of New York boek
  Ik ben al eeuwen fan van het Humans of New York Facebook account. Als je het nog niet kent, ga snel kijken! Ze hebben al een tijdje geleden een boek uitgebracht en die wil ik graag hebben. Ik denk dat het een perfect koffietafel boek is. Je kunt hem ook kopen op Bol.com, maar ik wil hem gewoon graag in New York kopen, haha.
 • Bath and Bodyworks producten
  Ik wil graag handsanitizers, handcremes, geurkaarsen, bodycremes en handzeep. Behoorlijk wat, haha. Ik denk dat ik vooral voor de Christmas specials gaan, want die ruiken altijd heerlijk. Maar ik wil ook wat producten uit de Warm Vanilla Sugar lijn, een van mijn favorieten ooit.
 • Victoria’s Secret ondergoed, bh’s en pyjama
  Ik heb al een aantal spulletjes van Victoria’s Secret (en PINK) in mijn kast liggen, dus ik weet hoe fijn ze zijn. Ik wil mezelf laten opmeten door een medewerker daar en op basis daarvan mijn bh’s kopen! Ook wil ik graag een fijne pyjama.
 • Heel veel deo
  Ik gebruik niks anders meer dan Lady Speedstick (en soms Secret) als het gaat om deo. Normaal gesproken haal ik ze op Curaçao, maar nu ga ik ze maar in New York halen. Ik weet één ding zeker: ik haal een hele hoop, zodat ik even vooruit kan!
 • Make-up
  EOS lipbalm, Revlon Colorbust Matte Balm, NYX Soft Matte Lip Cream, Milani baked blush, Physicians Formula powders, the wet blush, Coola makeup setting spray, Kat von D tattooliner, NYX butter gloss, NARS Orgasm blush… Met andere woorden, héél veel. Ik ga gewoon elke Sephora en drugstore in die ik zie, denk ik.
 • Kleding van de Bethany Mota collectie bij Aeropostale
  Ik ben gék op Bethany Mota! Ze ontwerpt sinds een tijdje kleding voor Aeropostale, en die wil ik maar al te graag hebben. Maakt me eigenlijk niet uit wat, ik vind (bijna) al haar ontwerpen leuk. Ze heeft een hele leuke stijl.
 • Een NYC mok van Starbucks
  Do I need to say more?
 • Een sieraad van Tiffany’s
  Ik twijfel nog een beetje hierover, maar ik denk dat ik een sieraad wil kopen van Tiffany’s. Ik draag mijn kleine rosé-gouden kettinkje al een jaar met heel erg veel plezier, en ik merk dat ik steeds meer er naar neig om wat duurdere sieraden te kopen. In plaats van héél veel goedkope troep, dus. Een beetje truttig voel ik me wel nu ik dat opschrijf, haha.
 • Food!
  Ik wil best veel etenswaren uit Amerika meenemen. Zo kan ik eindelijk al die leuke Amerikaanse cooking tutorials namaken! Zo wil ik Pumpkin spice kruiden, Coconut oil spray (van Trader Joe’s), veel verschillende soorten cereals, Chef Boyardee spaghetti & meatballs (hier leefde ik zo ongeveer op vroeger, no joke) en nog veel meer. Ik denk dat ik vanzelf wel dingen tegen kom als ik daar in een supermarkt rond loop!
 • Spulletjes van de BookMarc
  Ik ben gek op Marc Jacobs en ik weet nu al dat ik notitieboekjes van de BookMarc wil. Vooral die met de skyline van New York er op! Meer niet eigenlijk, haha.

Goh, ik weet nu eigenlijk niks meer. Ik ben denk ik al wel drie uur bezig met dit artikel (met andere dingen tussendoor natuurlijk), maar nu ben ik echt leeg. Ik weet zeker dat als ik daar loop dat ik dan nog heel veel spullen mee neem. Wat dacht je van kerstspulletjes? Of home decoratie dingetjes van de Target? Ik kom niet met lege handen thuis…

Heb jij nog aanraders uit Amerika? Ik hoor het echt heel erg graag!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie