Als je niet meer weet waar je alle cadeaus moet laten

Hoera, vandaag is het 30 november! Een bijzondere dag voor mij, want ik ben vandaag 24 jaar geworden. Ik heb het dit jaar maar liefst drie (!!) dagen lang gevierd, en lig nu bekaf op de bank. Ondanks de vermoeidheid kon ik het niet laten om toch nog even een blogje te tikken. Want man, wat ben ik verwend dit jaar…12307599_10153737629709738_8041443215014194591_oZaterdag avond vierde ik het voor vrienden en heb ik ons hele huis omgetoverd tot een heus feestpaleis. Bank en tafel aan de kant, slingers en ballonnen in overvloed, twee sta-tafels gekocht, we hadden zelfs een heuse ‘beer-pong’ kamer. AKA wat normaal de studeerkamer is. En jee, wat was het feest een succes! Ik denk dat er zo’n 25 man is geweest en ik heb het zó naar mijn zin gehad. Gekletst met iedereen, beer pong gespeeld, in de tussentijd véél cocktails gemaakt (mijn Mojito was erg populair) en vooral genoten. Een feest om nooit te vergeten.

De volgende dag kwam mijn familie van mijn vaders kant op visite. Zij hadden ons nieuwe huisje nog niet gezien, want ze wonen in Duitsland/Spanje en Maastricht. Een beetje ver om zomaar heen en weer te komen rijden! Het was tegelijkertijd dus ook een soort housewarming voor ze, haha. Voordat ze kwamen moest er eerst driftig worden schoongemaakt, want het huis was natuurlijk één grote bende. Gelukkig bleven er een aantal vrienden slapen en konden zij ons mooi meehelpen met poetsen. Super lief en ook héél erg nodig, haha. De rest van de dag hebben we gezellig gekletst met de familie, veel hapjes en drankjes geserveerd en ‘s avonds lekker makkelijk friet gehaald.
IMG_9544En dan vandaag, mijn echte verjaardag. Vandaag ben ik pas echt 24 jaar geworden! Of nou ja, fun fact, ik ben op Curaçao geboren om 23:35 ‘s nachts. Toen was het hier dus 1 december, 04:35… Ik ben dus nog niet eens jarig als ik de Nederlandse tijd zou aanhouden, haha. Maar goed, dat vergeten we gewoon even. Vandaag kwam alle familie van mijn moeders kant en vierde ik het lekker bij mijn opa en oma thuis. Die hebben toch een iets groter huis en dat was wel nodig met alle familie die op visite kwam. Lekker taart gegeten, ‘s avonds Chinees afgehaald (altijd goed) en na het eten een gezellige boel met alle tantes, ooms, nichtjes, neefjes enz.

En dan de cadeaus. Want jeetje, wat ben ik verwend. Ik heb volgens mij nog nooit zo veel cadeaus gehad! Bijna iedereen besloot ook om voor cadeaus te gaan in plaats van geld (of mét geld erbij, maar toch ook een fysiek cadeautje). Super leuk en ik ben dan ook een gelukkig mens. Natuurlijk gaat het me vooral om de gezelligheid en dat mensen aan me denken, maar ik ben echt verbaasd over hoe goed mensen mij blijken te kennen. Zo veel leuke dingen, niet normaal! Ik zit er aan te denken om morgen een shoplog te maken (in foto vorm). Doen?  KadootjesKimbahliAnyway, nu heb ik toch een heel verhaal getypt, terwijl ik alleen maar even een ‘hoera ik ben jarig!’ berichtje wilde typen. Zo zie je maar dat ik echt een top verjaardag heb gehad!

Bedankt voor het lezen en op naar nog een jaar vol leuke dingen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie