Mijn verjaardagscadeautjes 2015

30 november werd ik alweer 24 jaar. Vierentwintig! Ik zit gelukkig nog aan de goede kant van 20, haha. Ik vierde het dit jaar een aantal keer, voor zowel familie als vrienden. En ik ben weer eens schandalig verwend. Ik heb voor jullie daarom een ‘shoplog’ (maar dan met gekregen cadeautjes) in de vorm van foto’s!

Ten eerste: ik heb nog meer gekregen, maar sommige dingen had ik al in gebruik of had ik al ingepakt voor mijn reis naar New York. Ook heb ik veel geld gekregen (wat ik weer goed kon gebruiken voor New York), waar ik ook heel erg dankbaar voor ben! Bovendien heb ik zo veel leuke dingen gekregen dat ik alles een beetje bij elkaar op de foto heb gezet in plaats van apart. Anders zou deze blogpost wel erg lang worden…

IMG_6030GoedVan mijn nichtje en neefje (en tante en oom) kreeg ik dit prachtige setje van Dille & Kamille. Mijn nichtje had dit zelf bij elkaar uitgezocht! Zo leuk. Een cactus, een mooi kommetje, twee waterglazen, een pollepel, een peper en zout stelletje en een pollepel.
IMG_6034GoedEn deze mooie waterfles hoorde er ook nog bij!
IMG_6041GoedVan mijn schoonmoeder kreeg ik geweldig leuke Pardoes sloffen. Ook kreeg ik van haar allemaal kerstspulletjes zoals leuke kerstballen en sterretjes!
IMG_6043GoedVan vriendinnen en vrienden kreeg ik dit mandje met allemaal spulletjes van Dille & Kamille. Super leuk, vooral kerstspulletjes! Tim en ik wonen natuurlijk pas een paar maanden in ons huisje dus we hadden vrijwel geen kerstdecoraties.
IMG_6047GoedVan vrienden kreeg ik een complete EHBO-set. Fijn, altijd handig, we hadden nog niet zo veel EHBO spullen namelijk.
IMG_6050GoedFijne scrub en bodylotion (ze ruiken echt goddelijk), een shotglaasje in de vorm van een pistool, een leuke kerstige sleutelhanger/kersthanger, oorbellen en een toillettas! Van vrienden, opa en oma, collega’s en tante.
IMG_6054GoedJaaa, Daisy Dream van Marc Jacobs! Deze stond op mijn verlanglijstje <3. Gekregen van tante en oom.
IMG_6055aGoedMaar liefst twee mengkommen! Hoe gek het ook klinkt (want ik hou van bakken), ik had nog helemaal geen mengkom in onze keuken. Nu heb ik er twee! Van mijn tante en mijn schoonmoeder gekregen.
IMG_6057GoedBoeken, altijd goed bij mij, haha. Dat weet mijn familie en vrienden ondertussen wel. Fashionista Vlogazine gekregen van vriendin, Skinny Six kookboek van tante, 366 dagen succesvol van mezelf gekregen (oeps, hoort er eigenlijk niet tussen, maar ja) en Alles om jullie heen is er nog van mijn opa en oma geloof ik.
IMG_6059GoedNog meer boeken! Girl Online on Tour gekregen van mijn tante en oom, het Stephen King boek van twee vriendinnen en het leuke Engelse boek van een vriendin die in Londen woont.
IMG_6060GoedJaaa, een SD-kaartje met WiFi er op! Super fijn, deze heb ik gekregen van mijn opa en oma en heb ik al goed gebruikt in NY.
IMG_6063GoedEen fijne iPad hoes die ik had gevraagd! Gekregen van vrienden. Daarnaast lekkere koffiesiroop, gekregen van mijn vriendin uit Londen. En dan nog twee leuke notitieboekjes van Dille & Kamille, die hoorden nog bij het pakket van mijn nichtje.
IMG_6065GoedDan nog een hele hoop kadootjes bij elkaar, haha. Linksboven een mooie ketting, rechtsboven een klein tasje, rechtsonder leuke armbanden en nog een portomonneetje. Allemaal gekregen van mijn tante uit Spanje. Het grote Licor 43 pakket (mét glazen) heb ik gekregen van vrienden!
IMG_6067GoedDan Polles Pannenkoekenbook mét pannenkoekenmix en appelstroop! Gekregen van mijn Efteling collegas natuurlijk, hihi.
IMG_6069GoedEen portable powerbank voor mijn telefoon! Deze had ik gevraagd maar door miscommunicatie heb ik die van zowel mijn moeder als mijn tante gekregen. Oeps! Gelukkig wilde mijn moeder hem zelf ook wel houden. Ik heb deze al gebruikt in NY, héél erg fijn ding.
IMG_6071GoedPrachtige Swarovski oorbelletjes, gekregen van mijn moeder (en haar man natuurlijk). Ik kreeg ze met geen mogelijkheid goed op de foto, maar het zijn zilveren hangertjes. Ik heb ze elke dag in, zo mooi!
IMG_6080Goed
IMG_6083GoedEven twee foto’s, want ik heb een geweldige verjaardagskalender gekregen van mijn collega’s. Elke maand heeft een collage van foto’s, van zowel vrienden, familie als reizen die we hebben gemaakt. Echt geweldig! Ben er zó blij mee!

Dan heb ik nog even een paar iPhone foto’s voor jullie. Deze dingen was ik namelijk vergeten op de foto te zetten of kreeg ik pas na mijn verjaardag!
IMG_0569Dit super leuke kaartenrek heb ik gekregen van vrienden! Er zaten allemaal foto’s in van onze vriendengroep, en ze hadden het leuk versierd met pompons. Nu zitten er al een aantal kerstkaartjes in, mijn verjaardagskaarten en kaarten uit New York, haha.
IMG_0568Van mijn schoonvader en partner kreeg ik deze leuke pot met een cactus er in. We wilden graag een wat grotere plant voor deze hoek, dus dat kwam heel erg mooi uit! Ons hele huis staat al vol met cactussen, dus ik ben er blij mee, haha.

Van Tim kreeg ik dit jaar geen fysieke kadootjes, maar een aantal super leuke dingen. Ten eerste gingen we naar het concert van Kenny B! Het was echt een super gezellige avond en Kenny B is écht heel goed. Daarnaast zou ik nog iets krijgen als ik terug kwam uit New York. En jawel hoor, ik kwam thuis (Tim was toen nog werken) en ik kreeg een hele speurtocht. Ik moest namelijk zoeken wat Tim allemaal aan het huis had veranderd (met behulp van vrienden)! Zo heeft hij onze salontafel omgetoverd tot een wereldkaart, was de eettafel helemaal vernist, waren er schilderijen (en het kaartenrek) opgehangen, haakjes in onze slaapkamer gemaakt én een deur in onze keuken is beschilderd met krijtbordverf. Héél erg gaaf en totaal onverwachts!

Voor de rest natuurlijk nog geld gekregen zoals ik al zei, waar ik heel dankbaar voor ben. En héél veel bloemen en planten! En een kerstboom, haha. Ook kreeg ik van mijn bff een make-up cursus die ik samen met haar ga volgen.
Ook nog een berg super leuke kleding uit Spanje van mijn opa en oma, een leuke tas van mijn tante, VV-kadobonnen van een collega en meer van dat soort dingetjes. Ik ben ONWIJS verwend dit jaar en kan niet geloven hoeveel leuke dingen ik heb gekregen! Dat laat maar zien dat mijn vrienden en mijn familie me goed kent.

Vonden jullie het leuk om zo een ‘shoplog’ in foto-vorm te zien? De volgende shoplog komt snel online, ditmaal wat ik allemaal in NY heb gekocht, maar dan in video-vorm!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie