De Instagram TAG

Zo, even iets anders tussen de New York plogs door. En don’t worry, die komen er echt weer aan! Ik ben alleen even bezig met mijn New York fotoalbum wat veel tijd in beslag neemt. Tussendoor besloot ik even de Instagram tag in te vullen. Ik ben niet super actief, maar vind het wel erg leuk om zo nu en dan plaatjes te posten.

Ik ben zeker geen Pinterest-waardige Instagrammer. Ik heb het wel even geprobeerd door mooie randjes er om heen te plaatsen en dezelfde filters te gebruiken, maar daar hield ik toch snel mee op. Ik ben veel te impulsief en wil gelijk foto’s er op gooien zonder van alles er aan te doen, haha. Maar goed. Ik zag meerdere Instagram tags voorbijkomen bij bloggers, maar ik merkte op dat er verschillende vragen in stonden. Ik besloot de vragen door elkaar te husselen en zo een beetje mijn eigen tag te creëren. Hier komt ie!

1. Wat is je Instagram gebruikersnaam, en waarom?
kimbahlicom! Zonder uitroepteken dan. Ik heet zo omdat mijn blog dezelfde naam heeft! Eerst heette ik KimboDeBimbo op Instagram, heerlijk beschamende naam.

2. Hoeveel foto’s post je gemiddeld?
Pfoe, dat is lastig om te zeggen. Ik denk gemiddeld één keer in de drie dagen. Als ik op reis ben zoals laatst Londen of New York dan post ik wel meer. Ook rondom de feestdagen heb ik wat meer gepost. Maar tijdens een doodnormale week doe ik dat niet zo.  Ik merk dat ik vooral leuke foto’s post die ik wil blijven herinneren. Geen alledaagse kiekjes dus!

3. Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?
Op het moment dat ik dit schrijf is het onderstaande foto. Schrijf ik net dat ik bijna geen alledaagse foto’s post, is dit een foto van boeken, haha. Maar ik heb gisterenmiddag al mijn boeken uitgezocht en een klein beetje gesorteerd op kleur! Fijn.

4. Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram?
233 weken geleden (zo een 4.5 jaar schat ik) plaatste ik deze foto op Instagram. Lekker korrelig met een gek filtertje. Ik schreef erbij ‘Misschien is het tijd om op te ruimen…’. Dit was nog op mijn studentenkamertje, haha. Ik was inderdaad erg rommelig!
5. Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?
Dat zijn er twee! Ten eerste deze gekke foto van mezelf. Ik kijk dan wel een beetje erg enthousiast (haha), toch vind ik het een leuke foto van mezelf. Dit was vlak voordat ik naar de kapper ging. Mijn haar zit goed, mijn make-up is hoe ik het het liefst heb (redelijk neutraal) en ik vind hem gewoon leuk.
Mijn tweede favoriet is onderstaande! Samen met mijn vriendin Natasha. Ik vind ons allebei er erg leuk op staan! Dit is zeker een favoriet.
6. Laat de Instagramfoto zien met de meeste likes.
Een selfie, haha! Dit was niet eens erg lang geleden, toen ik mijn haren rood had geverfd. Het viel blijkbaar goed in de smaak met 37 likes (dat is veel voor mij!)
7. Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?
Oh, dat zijn er zoveel. Maar als ik écht moet kiezen is dat op dit moment onderstaande foto. Hier had ik net een hotdog gekocht van een echte New Yorkse hotdog-kar in Central Park, New York. Hoe gaaf is dat, net zoals in de film! Ik vond New York zo magisch en geweldig, dat ik er per direct opnieuw naar toe zou willen.
8. Welke celebrities volg je?
Dat moest ik even opzoeken, want zo veel celebrities volg ik niet. Wel volg ik de hele Kardashian familie (guilty pleasure!) dus zowel Kim, Khloe, Kourtney, Kendall, Kylie als Kris. Ik volg sinds kort Tim Douwsma omdat ik hem toen had gezien in Grease en benieuwd was of hij leuk was op Instagram (best wel!). Voor de rest zie ik dat ik Scott Disick ook volg. En dan natuurlijk nog héél veel bloggers zoals Mascha, Annemerel, Anna enz maar die tel ik even niet mee als celebrities.

9. Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?
Ik gebruik eigenlijk niet veel hashtags, tenminste, niet serieus. Ik gebruik regelmatig #throwbacktuesday (of thursday, net was me uitkomt) en voor de rest tag ik vooral dingen die voorkomen in mijn fotos. Zoals #NewYork bij mijn New York foto’s!

10. Laat je favoriete Instagramfoto zien (dus niet persé een selfie).
Ik kan echt niet kiezen! Ik heb er zó veel die ik heel erg leuk vind. Maar vooruit, dan kies ik voor deze. Een skyline foto van New York. Veel New York in deze blogpost he? Haha, waar het hart van vol is…
En vooruit, deze foto vind ik ook héél erg schattig! Tim en ik met carnaval twee jaar geleden.

En dat was hem alweer, de Instagram tag! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Neem hem vooral over als je dat leuk vind! En volg me op Instagram, jullie weten mijn gebruikersnaam nu, hihi.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie