Lente Shoplog

De afgelopen tijd heb ik weer lekker ouderwets geshopt. Ik ga over drie weken naar Malaga (!!!) en ik had onwijs veel zin om zomerkleding te kopen. En ook wat lentekleding, want het is de afgelopen week zulk lekker weer geweest in Nederland. Ik bedoel maar, 14 graden? Heerlijk! Kijk snel verder om deze shoplog te bekijken.

Ik zal beginnen met de schoenen. Want dat zijn er stiekem nogal veel… Ik kwam er namelijk achter dat zowel PRO Shoes als Invito héél veel korting hadden. Of nou ja, dat wist ik stiekem al, maar nu ik toch in de stad was besloot ik even een kijkje te nemen. En gelukkig waren er nog een aantal mooie schoenen over.
Ik begin met mijn toppers, de Adidas Stan Smiths in de kleur wit/zwart. Op het moment dat ik deze schoenen paste had ik het laatste paar in de winkel. Maar liefst zes mensen hebben aan mij gevraagd ‘of ik de schoenen ging kopen anders wilden zij hem wel hebben’. Toen voelde ik helemaal de drang om ze te kopen, haha. Maar ik ben er sowieso verliefd op! Ik heb al Adidas Superstars in de kleur wit/goud en deze lijken er heel erg op. Mooi, want ik vind ze heerlijk lopen en ze passen overal bij!
Dan ga ik verder met hele zomerse sandalen. Deze komen overigens van de Van Haren vandaan! Je ziet het niet heel goed op de foto, maar de bandjes van de sandalen zijn rosé-goud. Echt heel mooi. Ik ben ook gek op dit type sandaal, want ik vind het lekker zitten, kan er goed op lopen en het zijn redelijk subtiele slippertjes.
Ook zwichtte ik voor deze stoere sandalen. Ik vind ze echt zó leuk door de kleurencombinatie, en natuurlijk het luipaard printje. Super stoer onder een spijkerbroek en een shirtje, maar ook leuk bij een zomers jurkje, denk ik. Deze lopen overigens ook heel fijn.
We blijven in de zomerse sferen, want deze Haivanas kocht ik voor 50% korting bij de PRO Shoes. Bij Haivanas schommel ik altijd een beetje tussen twee maten in. Ik heb namelijk maat 40 en hun slippers zijn maat 39/40 óf 41/42. Dit paar hierboven is 41/42, en die zitten in principe wel goed. Ik vond ze vooral erg mooi door de kleur van de bandjes, een beetje brons/goudachtig.
Maar ja, vlak voordat ik de stad was ingegaan had ik ook al deze mooierds besteld… Toch maar gehouden! Dit zijn de witte Haivanas in maat 39/40. Ook deze zitten goed, precies goed eigenlijk. Deze heb ik al eerder gehad, in Uganda, en ik heb ze daar he-le-maal afgedragen, haha.
Als laatste kocht ik deze schoenen bij de Invito. Alles in de winkel had 70% korting dus deze schoenen waren nu maar €18 ipv €60! Dat noem ik nog eens een goede deal. Ze hebben een fijne hak en ik vind het kleurtje zo lekker zomers. Ik denk dat ik deze héél veel ga dragen zodra het weer het toelaat! Gewoon onder een spijkerbroek vind ik ze het mooist staan.
Dan heb ik nog deze zonnebril gekocht bij CheapassZonnebrillen.nl Leuke naam he? Haha. Ik wilde heel graag dit type zonnebril maar kon het nergens in de winkels vinden. Blijkbaar heet het de Clubmaster en hier hadden ze tientallen varianten erop. Ik hou zelf van bruintinten in mijn gezicht, dus besloot voor deze variant te gaan. Blij mee!
Volgens mij kan je wel zien dat ik in de vakantie sferen ben. Ik kocht een nieuwe bikini bij H&M. En ik zal je vertellen, deze bikini zit zó mooi, niet normaal! Hij sluit precies goed aan, ik heb er geen platgeslagen decolleté in maar het puilt ook niet uit en het kleurtje is echt waanzinnig. Het broekje dat erbij hoorde was echter veel te klein voor mij, dus ik heb er een standaard zwart bikini broekje bij gekocht. Dat trouwens ook heel fijn is en al mijn ‘vetjes’ verdoezeld. Gelukkig kun je bij de H&M mixen en matchen ;).
We gaan door naar de kleding! Al een tijdje geleden kocht ik deze blazer bij TheMusthaves.nl. Op dit moment is het al een paar weken mijn favoriete kledingstuk. Het is gemaakt van heel zacht suede en het fladdert zo leuk naar beneden. Volgens mij noem je dat een waterfall jasje. Ze hadden hem in meerdere kleuren, maar ik ben zelf dol op deze cognac kleur.

Rechts hangt een andere suede kledingstuk, namelijk deze mooie koraalroze jurk van SevenBien.nl. Ik moet zeggen dat deze nog een klein beetje te strak zit (ook al heb ik maat L gepakt, de grootste maat), maar ik verwacht dat ‘ie binnenkort perfect zit. Hij sluit goed aan en ik vind het een hele leuke lente jurk.
En nog een lekker fel kledingstuk. Deze oranje/roestkleurige jurk kocht ik bij de H&M. Ik kreeg de kleur niet goed op de foto, hij is in het echt niet zo fel als het lijkt hier. Meer wat donkerder oranje. Hij zit heel mooi, heeft driekwart mouwtjes en je kunt hem rondom je middel wat strakker trekken.
Dan even een overload aan streepjes ;). Links een simpel tshirtje met mouwtjes tot de elleboog, rechts een wat langere jurk tot ongeveer de knieën. Deze jurk was er alleen nog maar in XL (lang leve de sale), maar toen ik hem aanhad vond ik het eigenlijk heel mooi staan. Ik doe wellicht nog een riempje om mijn middel om wat taille te creëren, maar het is een mooi model.
Deze leuke blouse viste ik ook uit de sale bij de H&M, voor slechts €10! Ik vind vooral de salamandertjes die er op staan heel leuk, haha. Het is echt een vrolijke blouse die heel leuk staat op een zwarte skinny jeans. En fijn voor de lente, want hij is lekker luchtig.
Als allerlaatste kocht ik nog twee paar tassen. Links zie je een rosé-gouden tasje van de Van Haren. Ook hier kreeg ik de kleur niet goed op de foto, het lijkt eerder goud hier, maar neem maar van mij aan dat het echt een warme rosé-gouden kleur is. Bij de Invito zag ik ook nog een aantal canvassen tasjes liggen die nu €0,60 waren. Hierboven zie je er één van. Ik besloot er drie mee te nemen, altijd handig om spullen in te vervoeren.

En dat waren mijn aankopen van de laatste tijd! Een flinke lijst, als ik het zo bekijk. Maar ik ben in ieder geval helemaal klaar voor de lente én voor Málaga. Iets waar ik jullie trouwens binnenkort meer over ga vertellen!

Heb jij nog geshopt in de sale?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie