New in – Fossil Virginia Horloge

Als het even zou kunnen, zou mijn hele huis rosé-goud gekleurd zijn. Ik ben dol op deze kleur! Omdat je hele huis natuurlijk een beetje te veel van het goede is (zie je het al voor je!) beperk ik het meestal tot mijn sieraden. Ik had al een prachtig rosé-goud horloge, maar wilde ditmaal voor iets subtieler gaan. Tot mijn verassing koos ik een heel ander horloge dan ik verwacht had van mezelf…Oké, misschien zag je hem al aankomen, maar mijn nieuwe Fossil horloge heeft dus toch die rosé-gouden kleur erin zitten. Máár, er zit ook zilver in verwerkt! Ik heb een prachtig setje zilveren oorbellen die ik elke dag draag, dus ik vond het gelijk een mooie combinatie. Zo kan ik al mijn favoriete sieraden erbij blijven dragen zonder er gek uit te zien.
Toen het horloge binnen kwam moest ik wel even slikken, want het was een stuk kleiner dan mijn vorige horloge. Toen ik het echter om mijn pols vastmaakte was ik om. Wat een mooi subtiel horloge! Hoewel ik ook dol ben op mijn andere horloge is dit modelletje meer geschikt voor feestjes en andere chique gelegenheden. Of nee, ik zal het anders zeggen: óók geschikt.  Normaal gesproken doe ik nooit een horloge om als ik een jurk aantrek voor bijvoorbeeld een gala of iets dergelijks, maar met dit horloge kan het makkelijk. Ik combineer het bovendien altijd met mijn rosé-gouden armbandje zodat mijn pols goedgevuld is.Voordat je je horloge besteld is het handig om even je pols op te meten. Ik mocht mijn horloge bestellen via Horloge.nl en gelukkig legden ze daar goed uit hoe je het moest doen. Zo kom je er namelijk achter welke maat je nodig hebt. Ik zat tussen 17 en 18 cm in en besloot de 18 cm variant te bestellen. Toen het horloge binnen kwam was ik echter blij verrast, want ik zag dat ze er nog een extra ‘tussenstukje’ (hoe heten die dingen?) bij hadden gedaan. Qua prijs maakt het niks uit, maar ik had dus net zo goed de 17 cm kunnen bestellen. Je kunt hem zelf altijd groter of kleiner maken door de tussenstukjes eruit te halen of juist extra toe te voegen. Fijn om te weten!
Het horloge kwam binnen in een mooi blikje van Fossil, wat je standaard krijgt als je een horloge van Fossil besteld. Ik vind het echt handig, want zo weet je zeker dat je horloge niet krast. Hij staat vanaf nu dus standaard op mijn nachtkastje, zodat ik hem ’s avonds netjes kan opbergen.
Qua vragen over combineren moet je niet bij mij zijn, want ik draag dit horloge dus vrijwel overal bij. Zomerse topjes, zwarte blazers, groene truien – you name it, ik draag het er gewoon bij. Ik ben van mening dat de kleur goed bij mijn huidskleur past en dus altijd kan. Ook het zilver vind ik erg mooi, en dat komt natuurlijk terug in de oorbellen die ik elke dag draag. Ja, dit was een goede keuze, en ik ben er super blij mee!
Het Fossil ES3405 Virginia horloge komt van Horloge.nl en ik kan je vertellen, horloges hebben ze. De levertijd was super snel (ik had het de volgende dag al in huis) en dit horloge kostte €119,00. Ze hebben echter nog super veel andere merken, zoals bijvoorbeeld Michael Kors dameshorloges. Ik ben een tijdje aan het kwijlen geweest bij deze horloges, haha, maar uiteindelijk ben ik toch voor een ander gegaan. Ook heb je er leuke Swatch herenhorloges! Leuk voor bijvoorbeeld je vriend of je vader.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie