8 x last minute Moederdag cadeautjes

Okee, morgen is het dus Moederdag. Je hebt nog één dag om een cadeautje uit te zoeken voor je moeder! Grote kans dat je er al één hebt, maar wie weet zijn er nog mensen die nu denken, “Shit… helemaal vergeten!”. No worries, voor die lezers heb ik een lijst samen gesteld vol last minute cadeautjes die je vandaag nog in de winkel kunt halen!MoederdagHet is lastig om nu nog iets te gaan bestellen of een zeldzaam voorwerp te kopen, dus ik heb deze lijst zo algemeen mogelijk gehouden. Deze cadeautjes moet (vrijwel) iedereen kunnen scoren in hun lokale winkelcentrum, dorp of stad.

1. Een bon voor een sauna/pedicure/massage. Deze kun je overal halen, of je knutselt er zelf eentje in elkaar natuurlijk. Je moeder kan makkelijk in haar eentje naar bijvoorbeeld de pedicure, maar als je een dagje wellness geeft is het misschien leuk om jezelf gelijk ook te trakteren op dit cadeau!

2. Een thee-pakket. Als je moeder een echte theeleut is, is het misschien leuk om een pakket samen te stellen vol lekkere soorten thee. Je kunt natuurlijk gewoon naar de Albert Heijn gaan (die hebben tegenwoordig echt fijne thee!) maar bij bijvoorbeeld de Xenos heb je ook lekkere thee.

3. Een fijn boek. Als ik even kijk naar mijn eigen moeder (en oma! Laten we die niet vergeten) zijn de boeken van Santa Montefiore sowieso aanraders. Ook de boeken van Herman Groen en Jojo Moyes doen het goed. Of een kookboek! Mijn favoriet is Jamie in 15 minuten.

4. Een mooie vaas. Je moeder krijgt vast wel eens bloemen en hoe leuk is het om deze in een mooie vaas te zetten? Je kunt er eventueel gelijk een bos bloemen bij geven, zodat ze de vaas gelijk in gebruik kan nemen.

5. Een douchegel pakket. Altijd goed! Ik vind de nieuwe lijn van de Etos heel erg fijn! De verpakking is super mooi en ze ruiken ook nog eens heerlijk. Doet mij een beetje denken aan Rituals. Aanrader dus!

6. Kaartjes voor een musical/museum. Een iets duurder cadeau, maar als je het kan missen, waarom niet? Je moeder is het wel waard! Beauty & the Beast is echt een enorme aanrader. Museumkaartjes zijn natuurlijk wat goedkoper! Dan zou ik het Museon aanraden in Den Haag.

7. Stationery. Heeft je moeder een kantoorbaan? Of werkt ze misschien van uit huis? Dan is het misschien een idee om stationery te geven. Een mooi notitieblok, fijne pennen, een weekplanner. Als je een Hema in de buurt hebt, zou ik daar eens naar toe gaan als ik jou was!

8. Make-up. Als je moeder graag make-up draagt, is dat misschien leuk om te geven. Een mooie lippenstift of een blush doen het altijd goed, is mijn ervaring!

Zo, hopelijk heb ik je nog wat last minute cadeautjes gegeven. Zelf heb ik al iets kleins gekocht, maar dat ga ik natuurlijk niet verklappen, voor het geval dat mijn moeder dit artikel leest!

Fijne moederdag toegewenst!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie