Persoonlijke update!

Hoi! Even een persoonlijke update van mijn kant. Het gaat namelijk super goed met me! Het is een weekje wat rustig geweest op mijn blog, maar ik beloof je dat er binnenkort weer leuke artikelen aankomen. In de tussentijd zal ik even een kletspraatje houden, want daar had ik immens veel zin in.KletspraatjeReisleidster
Het eerste nieuwtje wat ik heb is dat ik volgende week naar Turkije vertrek als reisleidster. Ja, echt! Dit kwam toevallig op mijn pad en ik heb het aanbod met beide handen aangegrepen. Vanwege privacy zal ik niet vertellen met welke organisatie ik ga, maar ik kan wel vertellen dat ik met een groep reizigers naar een luxe resort in Kemer, Turkije ga. Ik ga mijn best doen om deze mensen de vakantie van hun leven te geven! Als reisleidster is dat je belangrijkste taak. Je neemt alle zorgen uit handen en zorgt dan ook voor dingen zoals inchecken, excursies boeken, problemen oplossen, enz. Ik heb er onwijs veel zin in en vind het natuurlijk ook totaal niet verkeerd dat ik twee weken lang in 32 graden zit in een heerlijk resort ;).

Kamer van Koophandel
Nog zo een leuk nieuwtje: ik sta ingeschreven bij de KVK als freelance tekstschrijver. Ik schreef al langer teksten voor bedrijven en besloot ditmaal om er echt werk van te maken en mezelf in te schrijven. Dit doe ik zowel voor mijn blog als voor mezelf. Ik ben namelijk ook ‘in te huren’ als freelance copywriter voor bedrijven. Tot nu toe is het een hele goede stap geweest en ben ik best een beetje trots op mezelf.

Tekstschrijver voor een modemerk
Naast andere opdrachten heb ik een hele fijne opdracht binnen: schrijven voor een bekend modemerk. Ik vind het erg leuk dat mijn stijl er goed bijpast en het staat goed op mijn CV. Bovendien kan ik zo waarschijnlijk ook voor andere merken gaan schrijven. Even voor de duidelijkheid, dit doe ik als ‘mezelf’, dus niet voor mijn blog. Ik ben super enthousiast in ieder geval!
Kletspraatje2Renovatie
Ons appartement wordt helemaal opgeknapt door de woningbouwvereniging! Hoewel dat nu best veel voeten in aarde heeft (het gaat vanaf maandag drie weken nonstop door) ben ik nú al blij met het eindresultaat, haha. Hoewel die nog moet komen. Het is zo fijn dat onze woningbouwvereniging dit doet en we krijgen er echt iets prachtigs voor terug. Eindelijk een beetje met de tijd mee, hoewel ik al blij was met ons appartement hoe het was. Even in de troep leven dus, maar daarna zijn we blij.

Leuke dingen doen
Tot slot heb ik de laatste tijd veel leuke dingen gedaan! Afgelopen woensdag ben ik met vier vrienden naar Duinrell en het Tikibad geweest. Ik was er nog nooit geweest, kan je dat geloven? Ik vond Duinrell vooral geschikt voor kleine kinderen, maar het Tikibad was écht heel erg leuk. Ook heb ik Koningsdag gevierd bij Koningsdag 538 in Breda, waar ik kaartjes voor had gewonnen. Dat was super gezellig, ondanks dat het niet erg mooi weer was! Vorige week ben ik naar de musical Beauty & the Beast gegaan met mijn moeder, maar niet voordat we gezellig een dagje hadden geshopt in Den Haag. De musical was fantastisch en het was een geslaagde dag met mijn lieve mama. Tot slot ben ik een weekendje naar Scheveningen geweest met Tim, lekker even uitwaaien, heerlijk eten en genieten van elkaar en de omgeving.

En tot zover mijn kletspraatje! Het gaat dus hartstikke goed met me. Trouwens, Tim en ik gaan begin augustus zelf op vakantie, zin in! Hierover komt nog een apart artikel online, dus stay tuned.

Even een heerlijk enthousiast bericht, dat mag af en toe toch wel?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie