4 x on my Netflix watchlist

Ik ben al enige tijd grote fan van Netflix en gebruik het dan ook regelmatig. Vaak om films te kijken samen met Tim, nog vaker om zelf even een serie op te zoeken en deze te binge-watchen. Er zijn een aantal series die al heel lang op mijn kijklijstje staan, maar die ik nog steeds niet heb bekeken. Ik deel ze met je!

Daredevil
Stipt op nummer één staat de serie Daredevil. Samen met Tim heb ik in een korte tijd het eerste (en enige) seizoen van Jessica Jones erdoorheen gejaagd, en Daredevil zit een beetje in diezelfde hoek. Het komt natuurlijk ook uit de Marvel familie en het heeft dezelfde insteek (qua verhaallijn) en ook dezelfde look and feel. In het kort gaat het over een blinde advocaat die ‘s nachts de superheld uithangt omdat hij extra sterke zintuigen heeft gekregen (door het blind zijn). Het liefst was ik hier gisteren al aan begonnen, maar Tim wilt hem ook graag zien dus dan is het leuker om hem samen te kijken. Nu nog even kijken wanneer we allebei tijd hebben.


Gotham
Ik vroeg Tim om deze serie te omschrijven, en volgens hem is het vooral een donkere kijk in het ontstaan van de slechteriken van de stad Gotham. Ook zie je de corruptheid van Gotham voorbij komen en zie je het interne ethische dilemma bij Bruce Wayne (die in Gotham slechts een kind is, maar later Batman wordt). In het kort is het dus het leven in de stad Gotham voordat Batman Batman werd. Ik dacht eerst dat het niks voor mij zou zijn, maar na het zien van een trailer begon ik toch te twijfelen. Toen ik in New York was heb ik een stukje van de set van Gotham gezien, want ze waren op dat moment in Central Park aan het filmen. Het zag er zo vet uit dat ik spontaan besloot om de serie toch een kans te geven. Ik ben benieuwd!


iZombie
Dit is zo een typisch geval van een serie die eventueel erg leuk zou kunnen zijn, maar misschien ook totaal niet. iZombie gaat over Liv. Ze had een fantastische arts kunnen zijn, maar helaas… Liv is een zombie. Ze voedt zich met menselijke hersenen, maar daardoor is ze wel in staat om moordenaars te vinden. Hierdoor ontstaat er een samenwerking tussen Liv, een agent en een forensisch patholoog-anatoom. Ik snap dat het totaal niet aanlokkelijk klinkt, maar toch trekt het me wel. Het is blijkbaar een verfilming van een comic en dat zie ik er ook wel in terug (als ik de trailer bekijk). Ik denk dat het best een goede serie kan zijn, maar wie weet kom ik er wel snel op terug!


Jane the Virgin
Jane is 23 jaar, student en maagd. En dat wilt ze graag zo houden, omdat haar oma haar jaren geleden ervoor heeft gewaarschuwd om zo lang mogelijk haar maagdelijkheid te beschermen. Echter raakt ze per ongeluk zwanger door inseminatie en zit ze nu met de gebakken peren. De trailer zag er zo ontzettend flauw uit (met een voice-over met een mega Spaans accent, haha) maar toch trekt het me wel. Ik zag mensen op Twitter er over kletsen en blijkbaar is het best een leuke serie om te kijken. Als ik zin heb ik een wat luchtigere serie zal ik deze eens opzoeken!

Dit waren ze weer! Vooral series, zoals je ziet, maar daar ben ik de laatste tijd het meeste in geïnteresseerd. Ik ben benieuwd wanneer ik daadwerkelijk de tijd vind om te beginnen aan deze series, haha.

Heb jij nog aanraders voor me?

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie