Mijn vliegoutfit + essentials

Ik kan wel zeggen dat ik best veel gevlogen heb in mijn leven. Een paar weken terug was ik nog in Malagá en op dit moment zit ik in Turkije. Ik ben vast niet de enige die binnenkort op vakantie gaat, dus vandaag laat ik je mijn vliegoutfit plus vliegessentials zien!Als allereerste mijn outfit. Ik draag meestal een stretch jeans, het liefst eentje die niet te strak zit. Mijn favoriet is deze van Levi’s, maar ONLY heeft ook hele fijne jeans! Dan kies ik er altijd voor om een topje/shirt te dragen met een vestje erbij (in plaats van een trui). De temperaturen in een vliegtuig kunnen namelijk flink wisselen, variërend van bloedheet naar ijskoud. Een vestje kan ik altijd uittrekken als het warm is.
Omdat het soms ook erg koud kan zijn heb ik altijd een jasje aan (of mee). Natuurlijk ga ik voor mijn lieveling, een spijkerjasje! Qua schoenen kies ik meestal voor fijne gympen waar je goed op kan lopen. Ik ben gek op schoenen van Adidas, die lopen heerlijk en staan leuk bij elke outfit (is mijn bescheiden mening ;)). Sieraden hou ik minimaal, alleen de essentials zoals mijn horloge, Tiffany ketting en oorbellen.
Dan verder naar mijn vliegessentials! Hierboven zie je wat ik allemaal mee het vliegtuig in sleep. Het belangrijkste is voor mij toch wel het slaapmasker en de oordopjes. Ik kan redelijk makkelijk slapen in vliegtuigen, maar het is een stuk makkelijker als je vrijwel niets ziet en hoort. Verder neem ik áltijd kauwgom mee, zodat mijn oren niet dichtklappen tijdens de stijging en landing.

Koekjes kunnen ook niet vergeten worden, natuurlijk. Als ik op een lange vlucht zit waar ze geen eten serveren neem ik vaak ook broodjes mee. Ook zorg ik ervoor dat ik na de douane een flesje water koop om mee het vliegtuig in te nemen. Die kan ik nodig hebben als ik bijvoorbeeld aspirientjes wil slikken (beiden niet op de foto!). Verder heb ik allerlei elektronica mee waaronder mijn iPhone, koptelefoon, oplader en powerbank. Ik neem tevens altijd tijdschriften en boeken mee het vliegtuig in. Natuurlijk moet je je ticket en paspoort ook niet vergeten!
Het allerbelangrijkste mogen we niet vergeten: een koffer! Ik ga vaak alleen met handbagage op reis, dus dan is een stevige lichtgewicht koffer erg handig om te hebben. Bij Duifhuizen tassen en koffers vond ik er een! Ik koos voor deze Samsonite koffer, die de juiste afmetingen heeft om mee te nemen als handbagage. Het allerfijnste vind ik dat hij amper twee kilo weegt. Zo kan ik mijn handbagage koffer goed volproppen, haha.
Ook ben ik fan van het feit dat hij vier wielen heeft (dat rijdt zo makkelijk!) en ik vind de metallic rode kleur erg mooi. Binnen in zitten twee grote vakken die je dicht kunt ritsen, zodat je bagage niet door de hele koffer verspreid ligt aan het einde van de rit. Super handig!

Als ik deze outfit aan heb en mijn vlieg essentials in mijn koffertje heb gestopt ben ik helemaal klaar voor de reis. Ik doe het al jaren zo! Heb jij nog tips voor (lange) vliegreizen?

Van Duifhuizen koffers en tassen mocht ik een koffer uitzoeken om te reviewen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie