Back from Turkey!

Hi allen! Ik ben weer terug uit het mooie Turkije en wauw, wat heb ik genoten! Ik was 11 dagen in Kemer (bij Antalya) als reisleidster. Ik had een super chille groep met hele leuke mensen, en heb de hele week gewoon genoten. Ik vertel je meer (mét foto’s!)Ik wil niet al te veel kwijt over de groep en de reisorganisatie in verband met privacy. Laat me dat even voorop stellen! Wel heb ik veel foto’s die ik alsnog met je kan delen en natuurlijk veel verhalen.Het hotel waar we zaten is fantastisch. Mocht je ooit een ultra all inclusive resort zoeken in Turkije, Karmir Resort & Spa is the place to be! Ik heb elke dag genoten van het buffet en je kon werkelijk elk moment van de dag wel iets eten. Ik heb echt super veel waardering gekregen voor het Turkse eten. Wat is dat lekker, zeg! Het allerlekkerste vond ik een soort kruidige rode rijst met groenten? Ik moet echt weten hoe het heet, zodat ik het na kan maken, haha.Voor de rest heb ik genoten van het zwembad, de activiteiten, de heerlijke slaapkamer en het animatie team. Vooral dat laatste! Elk moment van de dag sleurden ze je wel mee om te gaan darten, zumba te doen of te gaan kijken naar fantastische show. Je kon natuurlijk lekker blijven luieren maar samen met mijn deelnemers heb ik toch wel veel gedaan. Ook zijn we een paar keer uit geweest met het hotel. Ook dat was top geregeld! Ondanks dat Kemer geen grote plek is, is het wel vrij toeristisch en zijn er dus ook grote clubs aanwezig. Ook zijn we een dagje mee geweest op een Turkse boot – echt genieten!
Kemer zelf is dus niet heel groot, maar er zijn echt zat toeristenwinkels en het heeft een heel erg leuk strand: Moonlight Beach. Wij hebben een aantal keer heerlijk gegeten bij restaurant Dakapo wat daar op het strand zit. Onze ober heette Appie (eigenlijk Abdullah) en had 10 jaar in Nederland gewoond, dus het was super leuk voor hem om weer in het Nederlands te kletsen!Voor de rest heb ik zoveel verhalen, zoveel foto’s, ben ik zo veel ervaringen rijker… Ik heb geleerd hoe het is om een ‘echte’ reisleider te zijn, ik heb een paar nare dingen meegemaakt, maar vooral veel leuke dingen. En het leuke is lieve mensen, in september ben ik weer te vinden in hetzelfde resort ;). Yep, ik ga opnieuw naar Kemer, met een nieuwe groep mensen! Can’t wait!
Nou, ik heb ondertussen al vrij veel verteld. Wie weet komt er binnenkort wel een update met tips & tricks voor als je zelf eens naar Kemer wilt gaan. Een echte aanrader!

Hopelijk heb je een beetje genoten van mijn warrige en chaotische verslag ;). Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad en heb elke dag nog een beetje heimwee!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie