Deze producten vind ik echt de investering waard

Er zijn een aantal producten die ik echt de investering waard vind. Ondanks dat ze vrij prijzig zijn en ik met dat geld ook andere leuke dingen had kunnen doen (vakantie!) koop ik ze toch steeds opnieuw. Of ik doe er juist al langer dan vier jaar mee! Benieuwd welke producten dit zijn? Lees snel verder. 070715_jeansLeadLevi’s Jeans
Ik begin met een favoriet die ik nog niet zo heel lang in mijn bezit heb. In december kocht ik in New York mijn allereerste Levi’s Jeans! De Skinny 7/11 wel te verstaan. Inmiddels zijn we al een half jaar verder en kan ik eerlijk zeggen dat dit mijn favoriete jeans is geworden. Ik draag hem zo ongeveer dagelijks (of nou ja, zeker 3 á 4 dagen in de week), heb hem al vaak gewassen en de pasvorm blijft gewoon perfect. Ook vervaagt de kleur niet. Ik ben inmiddels zo erg fan, dat ik van mijn vader al twee nieuwe Levi’s heb gekregen (all the way from Curaçao, want daar zijn ze een stuk goedkoper). Ze zijn inderdaad wat duurder dan broeken van de H&M, maar ze zijn zeker de investering waard.
Benefit the Porefessional primer
Een tube primer voor meer dan 30 euro, dat klinkt inderdaad super prijzig! Maar jeetje, wat is dit spul goed. Mijn poriën verdwijnen echt als sneeuw voor de zon en ik heb gelijk een super matte huid. Het fijnste is wel dat mijn foundation echt de hele dag goed blijft zitten. Zelfs in 30 graden in Turkije. Ja, ik ben fan (en heb toevallig vijf minuten geleden weer een nieuwe tube besteld bij Douglas!)
Tangle Teezer
Doordat ik krullen heb raken mijn haren super snel in de klit. Binnen een dag heb ik al een bos stro op mijn hoofd zitten waar ik met een normale borstel absoluut niet doorheen kom. Ik heb sinds ongeveer een jaar een speciale Tangle Teezer die je ook op nat haar kunt gebruiken. Ideaal voor krullen, want ik kam mijn haar altijd als ik er conditioner in heb gedaan! Ik ben nog steeds super verrast door deze borstel, want mijn haren vallen minder snel uit en hij ontwart ze echt super goed. Na een jaar ziet mijn borstel er bovendien nog steeds goed uit!
Lippenstiften van MAC
Jeetje, niet normaal hoe lang een lippenstift van MAC op je lippen blijft zitten! Volgens mij adverteren ze niet eens met ‘long-lasting’, maar tot nu toe zijn al mijn MAC lipsticks dat wel. Ik vind sowieso dat ze prachtige kleuren hebben, maar het allerfijnste vind ik dus toch wel het uithoudingsvermogen van de lipstick. Mijn favoriet is helaas echt op nu (het was er een uit een limited edition!) maar mijn tweede favoriet is toch wel D for Danger.
Macbook Pro
Ik neem nu een heel groot risico om als een Apple fangirl te klinken, maar ik kan er niks aan doen. I love Apple! Hoewel ik ook andere apparaten uit deze familie heb (iPad, iPhone) ben ik het meeste fan van mijn laptop. Ik heb mijn Macbook Pro ondertussen al vier jaar en in principe is hij nog helemaal goed. Klopt, hij is één keer in reparatie geweest, maar dit was een bekende fout bij Apple en ze hebben hem dan ook helemaal gratis gerepareerd. Super goede service. Voor de rest is hij nog lekker snel, kan ik er veel op kwijt en vind ik het al met al gewoon een top apparaat.
IMG_3850Iets duurdere sieraden
Sinds twee jaar ongeveer draag ik iets duurdere sieraden, in plaats van steeds nieuwe te kopen bij H&M en SIX. Nou heb ik geluk gehad dat ik al mijn sieraden cadeau heb gekregen, maar toch vond ik het de moeite waard om deze te benoemen. Zo heb ik een prachtig Marc Jacobs horloge, een Tiffany & Co ketting en mooie Swarovski oorbellen. Deze items draag ik bijna elke dag en zien er nog steeds zo goed als nieuw uit. Ik was er op een gegeven moment een beetje klaar mee dat al mijn sieraden gingen verkleuren of roesten. Ik ben nog steeds blij met mijn keuze om iets duurdere sieraden te gaan dragen!

Ik kan nog wel even doorgaan, maar voor nu laat ik het hier even bij. Wie weet komt er nog wel een deel 2!

Zijn er nog producten die volgens jullie echt de moeite waard zijn om te kopen, ongeacht de prijs?

Bronnen foto’s: bron, bron, bron, bron, bron

 
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie