MUA Glitterball Palette & Luxe Highlight Shimmer Stick

MUA heeft weer een paar leuke producten op de markt gezet! Ik heb een te gek palette en een mooie shimmer stick ontvangen en heb ze voor jullie uitgetest. Ik ben normaal niet zo van de knalkleurtjes, dus ik was erg benieuwd of ik dit palette iets zou vinden. Een highlighter daarentegen… Daar ben ik gek op! We beginnen met het MUA Glitterball Palette. Een heerlijk kleurrijk palette wat perfect is voor het festival seizoen! Want in de zomer zijn er natuurlijk veel festivals, en een beetje opvallen mag wel. Eerlijk? Ik was wel een beetje huiverig om dit palette uit te proberen, omdat ik juist heel erg van de nude eyeshadow ben.
Het palette zelf ziet er goed uit! In het doosje zitten twaalf verschillende kleuren oogschaduw en het valt me op dat het veel erg uiteenlopende kleuren zijn. Er zitten namelijk ook best wel wat mooie nude eyeshadows tussen. Aan de andere kant heb je natuurlijk ook felgroen en felblauw, wat iets minder gangbare kleuren zijn. Het doosje is redelijk stevig, maar wel van plastic, waardoor ik denk dat er snel een scheur in kan komen.

Alle oogschaduws hebben een klein glittertje er in zitten. Sommige iets meer dan anderen, maar over het algemeen vind ik niet dat je als discobal door het leven gaat als je deze oogschaduw op heb. Gelukkig maar, want ik hou wel van een glittertje, maar het moet wel subtiel zijn. De kleuren hebben ook allemaal een funky naam, zoals Disco en Boogie. Leuk detail!
De pigmentatie is dik in orde! Ik had soms een beetje last van fall-out, doordat de oogschaduws redelijk poederig zijn. Op mijn ogen merkte ik daar echter niets van. De oogschaduw bleef keurig op mijn ogen zitten en belandde niet onder mijn ogen. Ik besloot voor een iets andere look te gaan dan normaal, door ook wat blauw te gebruiken. Goede foto’s maken blijft lastig, ik ben geen ultra beautyblogger natuurlijk! Over het algemeen ben ik tevreden over het palette en merk ik dat ik het de laatste tijd best vaak er bij pak.
Dan nu de MUA Luxe Highlight Shimmer Stick! De traditionele highlighters kennen we allemaal, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik zo een shimmer stick best vernieuwend vind. Het is in feite gewoon creamy highlighter in stick vorm. De highlighter zelf is champagne-kleurig met een vrije koele ondertoon. Ik was vooral benieuwd hoe hij zou aanbrengen!
Nou, dat was dus best makkelijk. Ik zette een streep en veegde het daarna lichtjes uit met mijn vingers. Tada, een mooie glans! Wel merkte ik dat hij mijn (poeder) blush gelijk wegveegde, om het maar zo te zeggen. Ik moest het daarna echt een beetje blenden om geen dikke scheidingslijn te zien tussen de blush en de highlighter. Iets om rekening mee te houden. Het is dus iets minder makkelijk dan je zou denken, maar alsnog is het een grappig product en vooral handig voor mensen met een droge huid. Overigens bedenk ik me net dat je gewoon een cream blush kunt combineren met deze stick, dan heb je het probleem niet!

Over het algemeen ben ik enthousiast over de producten van MUA! De pigmentatie is zoals altijd dik in orde en ze zijn ook super schappelijk geprijsd. Het Glitterball Palette is te koop voor €5,99 in geselecteerde Kruidvat filialen en de Luxe Highlight Shimmer Stick is slechts €4,99.

En, lijkt het jou wat?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie