Zomer fashion wishlist

Je zou het niet zeggen, maar het is inmiddels zomer! Deze zomer heb ik het geluk dat ik véél naar het buitenland ga. Daarom ben ik al een paar weken op zoek naar leuke fashion items voor als het warm weer is! Ik heb een zomer wishlist samengesteld zodat ik er nog even over kan nadenken (maar waarschijnlijk binnen een week toch ga bestellen, haha). Kijk mee!Een aantal dingen kunnen sowieso niet ontbreken in mijn zomergarderobe! Zo ben ik nog steeds op zoek naar een fijne jumpsuit. Deze hierboven, van My Jewellery ziet er in ieder geval al super leuk uit. Als het ‘s avonds iets afkoelt zou ik voor een fijne jurk gaan zoals de spijkerjurk van Esprit met lange mouwen. Die kan ik eventueel altijd nog opstropen.

Qua badmode zit ik een beetje in tweestrijd de afgelopen tijd. Ik heb al een super mooi badpak in de kast liggen, maar ik merk dat ik hem niet zo vaak aantrek omdat ik graag ook een bruine buik wil. Maar toch vind ik dit rode badpak van BooHoo wel écht geweldig… Een beetje fout, wellicht, maar voor een middagje varen is het wel erg leuk. Om te zonnen zou ik weer voor deze leuke bikini van Hema gaan. Ik heb hem al een aantal keer gezien in de winkel, maar denk dat ik ‘m binnenkort echt even ga passen.
Rechtsonderin zie je een blauwe maxidress van Esprit. Deze vond ik helemaal geweldig omdat het meer een t-shirt jurk is, waardoor ik denk dat hij super lekker zit. Easy om even snel over je bikini aan te doen als je gaat lunchen!

Combineren kan mooi met de blauwe espadrilles links onder in. Deze zijn van de Van Haren en ik draag geloof ik elke zomer wel een paar espadrilles kapot. Ze zitten gewoon zo fijn, haha. Als laatste zie je rechtsboven in een mooi kanten shirt met afhangende schouders van BooHoo. Tegenwoordig mijn favoriete soort shirts! Deze zou ik casual combineren met een spijkershort of juist wat chiquer met een zwarte jeans en hakken. In ieder geval een lekker zomers topje.

Tot zo ver mijn fashion wishlist! Als ik echt zou moeten kiezen zou ik denk ik voor de maxi jurk, witte top en het rode badpak gaan. Maar het liefst koop ik het allemaal… Nu nog even wachten tot het salaris is gestort, haha.

Wat draag jij het liefste in de zomer?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie