Books to read this summer

Zoals de meesten van jullie ondertussen wel weten ben ik een énorme boekenwurm. Ik lees het hele jaar door al veel, maar in de zomer ga ik helemaal los. Tenslotte ga ik twee á drie keer op vakantie (als ik de reisleidster tripjes meereken), dus ik heb er genoeg tijd voor. Ik heb de afgelopen maanden een aantal boeken verzameld die ik van plan ben deze zomer te lezen!Ik heb een flinke stapel liggen! Ik begin met de bovenste, On Life van Anna Nooshin (affiliate link om mij de zomer door te laten komen, haha). Ik was erg enthousiast over het vorige boek van Anna Nooshin, en was dus ook benieuwd naar haar nieuwe boek. Voor zover ik weet is dit boek nóg persoonlijker en geeft het de lezers echt een kijkje in haar leven. Leuk!

Dan Station Eleven van Amily St. John Mandel. Dit boek heb ik volgens mij op een boek voorbij zien komen waardoor ik het in een opwelling besteld heb. Als het goed is dit een Young Adult boek in de stijl van de Hunger Games. Ben benieuwd! Ook Big Little Lies van Liane Moriarty is een boek dat ik voorbij heb zien komen op verschillende blogs. Dit verhaal schijnt super spannend te zijn en héél meeslepend. Echt een boek om te lezen als je op je strandbed ligt te genieten van de zon.

Dan gaan we door naar You are a badass van Jen Sincero. Gezien op de blog van Annemerel en sindsdien niet meer uit mijn hoofd te krijgen. Een boek dat je een schop onder je kont zou moeten geven om je leven drastisch te veranderen. Jawel, een zelfhulpboek! Klinkt in ieder geval super inspirerend. We blijven even in de Annemerel sferen, want het volgende boek heb ik ook gespot op haar blog. Schitterende ruïnes van Jess Walter zag ik twee jaar geleden al voorbij komen, maar heb ik nu al gekocht. Stiekem is het een cadeautje voor mijn oma’s verjaardag, omdat ik het vooral écht iets voor haar vind, maar ik mag het vast wel lenen… Toch oma? 😉

Blue Curaçao van Linda van Rijn heb ik vooral gekocht omdat het verhaal zich afspeelt op Curaçao, haha. Ik ben er zoals jullie weten geboren en opgegroeid, dus ik ben heel benieuwd of er veel herkenbare dingen instaan. Ik hoop dat Linda haar research een beetje goed heeft gedaan ;). Het is een thriller, dus qua verhaal komt het ook wel goed, denk ik zo. Dan The life-changing magic of not giving a fuck van Sarah Knight. Een boek dat ik veel heb voorbij zien komen op Instagram! Logisch ook, met zo een mooie kaft (die je nu niet ziet, maar Google maar!). Wederom een zelfhulpboek in dezelfde lijn als You are a badass, maar meer gericht op het loslaten van idealen en gewoon geen enkele fuck geven om wat anderen denken. Ik ben benieuwd!

Als laatste een guilty pleasure. Een hele, hele grote guilty pleasure. Namelijk Kardashian Dynasty geschreven door Ian Halperin! Ik ben stiekem verslaafd aan Keeping up with the Kardashians en toen ik dit boek voorbij zag komen in de vlogs van Mascha moést ik het hebben, haha. Ik ben heel erg benieuwd wat Ian allemaal te melden heeft over de Kardashians!

Zo, ik heb een flinke stapel boeken weg te werken! Mijn hart gaat alleen maar sneller kloppen bij dit aanblik, haha, maar ik moet nog even wachten. Ik wil niet alle boeken al hebben gelezen voordat ik op vakantie ga… Wat over een maandje al is gelukkig!

Heb jij nog aanraders voor summer readings?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie