Review | Waterproof Lifeproof Fre case

Altijd als ik op vakantie ben baal ik dat ik geen onderwater camera heb. Soms koop ik een wegwerpcamera, maar die werkt toch nooit zo goed. Mijn foto’s mislukken althans 9 van de 10 keer. Ik wist wel dat er waterproof hoesjes voor iPhone’s bestonden, maar echt uitproberen durfde ik nooit zo goed. Tot ik overstag ging en de Lifeproof Fre case uitprobeerde.De Lifeproof Fre case komt in een compacte verpakking waar in principe alles op staat uitgelegd. Ook zie je een aantal beloftes die Lifeproof geeft, zoals bijvoorbeeld het feit dat hij tot twee meter onder water zou kunnen gaan. Op het eerste opzicht ziet het hoesje er goed uit, maar ik snap niet zo goed hoe het waterdicht kan zijn. Misschien ben ik wel gewoon te sceptisch, maar ik heb echt het gevoel dat er door alle kieren en gaten water kan stromen. We zullen zien!
De Lifeproof hoesjes heb je voor vele telefoons en tablets, en gelukkig ook voor mijn Apple iPhone 6. Ik begin door mijn telefoon goed schoon te maken met het bijbehorende doekje en druk dan beide delen van het hoesje op mijn telefoon. Even goed aandrukken en hij zit al!
Aan de onderkant zit een klepje voor de lightning poort, zodat je die goed kan afsluiten. Ook zit er een soort dopje voor de koptelefoon ingang. Tot nu toe nog geen kieren en gaten waar water door heen kan stromen, want zo te zien zijn deze heel goed af te sluiten. We gaan het proberen!
Nou, zoals je ziet heeft het hoesje de test ruimschoots gehaald. Ik begon heel voorzichtig onder de kraan, maar gooide hem uiteindelijk zo in het water zonder dat hij ergens waterschade opliep. Ja, ik ben echt positief verrast! Ongelofelijk, dit had ik niet verwacht. Je kunt hem zelfs makkelijk bedienen als je onderwater gaat. Ik kan bij wijze van spreke Whatsappen als ik aan het snorkelen ben, haha. Ik kan niet wachten tot ik op vakantie ga, zodat ik de mooiste onderwaterfoto’s kan gaan maken!
De Lifeproof Fre case is waterdicht, drop proof, dirt proof en snow proof. Je kunt er dus ook makkelijk mee gaan skiën, of bijvoorbeeld gaan mountainbiken. Voor mij is het sowieso handig dat hij ‘drop proof’ is, want ik laat mijn iPhone regelmatig vallen, waardoor ik al meerdere barsten in mijn scherm heb gehad. Als je er mee gaat zwemmen moet je er op letten dat je niet meer dan twee meter onder water gaat. Ook kun je niet langer dan een uur onder water zijn, dus ik zou niet aanraden om er mee te gaan duiken. Een paar foto’s schieten in de zee op Curaçao kan echter wel!Het uiterlijk van de case vind ik ook wel meevallen. Hij ziet er wat robuuster uit, maar goed, het is ook echt een hoesje voor avontuurlijke activiteiten. Lelijk vind ik het zeker niet. Het enige wat ik heb gemerkt is dat ik er niet goed mee kan bellen als het hoesje om de telefoon zit. Toen ik een telefoongesprek probeerde te voeren met Tim kon hij me nauwelijks tot niet verstaan. Toen het hoesje er af was lukte dat wel, dus ik denk dat je hem alleen om moet doen als je daadwerkelijk iets gaat ondernemen (zoals zwemmen of skiën).

Positief verrast, dus! De Waterproof Lifeproof Fre Case is te koop bij GSMpunt. Hij is nu zelfs afgeprijsd van  79,95 voor € 49,95.

Heb jij ooit een waterproof telefoonhoesje uitgeprobeerd?

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie