VLOG | Malaga april 2016

Afgelopen april zat ik in Malaga en hoewel dat alweer een eeuwigheid geleden is, heb ik nu toch een vlog voor jullie! Samen met twee vriendinnen gingen we de stad onveilig maken (HAHA) en hebben we een paar dagen genoten van het fijne Spaanse leven. En geloof me, we hebben genoeg gedaan!thumb_IMG_0632_1024Zo hebben we een oud fort beklommen, zijn we een middag gaan chillen op het strand en hebben we een ontzettend relaxte avond in de hammam geweest. Maar we zijn ook gaan stappen! Bekijk de vlog hieronder als je nieuwsgierig bent geworden naar ons verblijf in Malaga. Hij staat al een paar dagen online op YouTube, maar nu dan ook hier op mijn blog.

Hopelijk vonden jullie het een fijne vakantievideo! Ik vond Malaga echt super leuk en wil graag nog een keer terug. Ben jij wel eens in Malaga geweest?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie