In het vooruitzicht: op vakantie naar Tenerife!

Ik hobbel van de ene vakantieplek naar de andere, lijkt wel. In oktober ga ik namelijk een weekje naar het zonnige Tenerife! Op uitnodiging van Interhome mag ik daar samen met een vriendin een weekje in een villa verblijven, en ik heb er onwijs veel zin in. Ik ben gek op Spanje, maar ben nog nooit op een van de Canarische eilanden geweest. Toen ik mocht kiezen waar ik naar toe ging was de keuze dan ook snel gemaakt. Tenerife it is!Ik besef me dat ik me in mijn handjes mag knijpen dat ik in oktober nog een week op vakantie ga. Zeker aangezien het daar dan nog steeds héérlijk weer is, gemiddeld 22 graden. Niks om over te klagen, dus. Interhome is de vakantiewoningen specialist en verhuurt meer dan 33.000 vakantiewoningen in 29 landen! Zo hebben ze echt heel veel leuke huizen in de aanbieding op Tenerife. Wij verblijven in Puerto de La Cruz in een prachtig appartement. Het is geschikt voor maar liefst vier personen, maar ik ga samen met mijn vriendinnetje Laura, dus we hebben alle ruimte! Ik vertel je vandaag over onze vakantieplannen.
Het appartement waar we verblijven heet Appartement Canoa en ligt op 300 meter van het strand. Dat worden dus fijne ochtendwandelingen over het strand! Ook zit er een gigantisch terras/balkon bij van 30 m2, met uitzicht op zee. Dat is eigenlijk een van de voornaamste redenen waarom we voor dit prachtige huis hebben gekozen. Maar de rest van het huis ziet er ook Pinterest perfect uit! We hebben een redelijk ruime woonkamer, keuken, badkamer (mét bad) en natuurlijk een slaapkamer. Bovendien bevind het appartement zich in Puerto de la Cruz, een fijne en redelijk rustige plek waar toch genoeg te doen is. Het Loro Park (een exotische dierentuin) zit bijvoorbeeld op 100 meter afstand van ons huis.
Laura en ik zijn wel van plan om een auto te huren, in ieder geval voor een paar dagen. Zo kunnen we ook de andere kant van het eiland ontdekken. We hebben wilde plannen om een berg te beklimmen (help), maar we willen ook graag lekker chillen op het strand en misschien wel naar het Siam waterpretpark. En natuurlijk het nachtleven van Tenerife ontdekken! Voor de rest zijn we van plan om véél te gaan eten en drinken (ik ben gek op Spaanse paella, tapas en sangria) en moeten we voor de rest nog even een duidelijke planning maken.
Ik heb er zó veel zin in! Zodra we bijna vertrekken komt er nog een artikel online met wat ik allemaal meeneem en wat nou onze concrete plannen zijn. Natuurlijk kunnen jullie na (of misschien zelfs al tijdens) mijn verblijf uitgebreide reisverslagen verwachten. En misschien ga ik zelfs wel vloggen. Ik heb er onwijs veel zin in!

Zijn jullie ooit op Tenerife geweest? Zo ja, ik ben op zoek naar tips! Wat is nou echt leuk om te gaan doen daar?

*Foto’s: bron, bron, bron

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie