New in: fotoboek van Malagá!

In april ben ik samen met twee vriendinnen naar het zonnige Malagá geweest. Een midweek zonnen, winkelen, cultuur snuiven en relaxen! Van Fotofabriek.nl mocht ik een fotoboek maken en de keuze was dan ook snel gemaakt. Een fotoboek van Malagá it is! Ik ben gek op herinneringen bewaren en maak al jarenlang fotoboeken. Kijk snel mee.We hadden zo min mogelijk bagage mee naar Malagá, omdat we alleen met handbagage vlogen. Daardoor moest ik wel keuzes maken. Ik koos er dan ook voor om mijn spiegelreflexcamera niet mee te nemen. We gingen vooral om te relaxen, dus ik dacht dat ik toch weinig foto’s zou maken. Uiteindelijk zijn dat er toch heel wat geworden! Maar: het is dus wel zo dat sommige foto’s in het fotoboek wazig zijn. Ik weet echter dat dit komt door de kwaliteit van de foto’s (ze zijn allemaal met iPhones gemaakt) en niet door het fotoboek zelf. Soms zijn iPhone foto’s gewoon een beetje wazig of korrelig, zeker als je ‘s avonds foto’s maakt. Toch iets wat ik wel zo netjes vond om te vermelden.
Het programma om een fotoboek te maken is heel gebruiksvriendelijk. Je zet zo, hoppa, een fotoboek in elkaar. Je kunt er voor kiezen om al ‘samengestelde pagina’s’ te gebruiken, dus dat je alleen maar foto’s er in hoeft te slepen, maar je kunt het ook helemaal zelf samenstellen. Ik doe altijd een beetje van beide! Ook heb je keuze uit leuke kadertjes, achtergronden, stickers en lettertypes. Hierboven zie je bijvoorbeeld zo een samengestelde pagina.
Het fotoboek kwam snel binnen (altijd een pluspunt) en was ook netjes verpakt. Eenmaal uitgepakt was ik verrast, want het zag er in het eerste opzicht echt goed uit. Geen rare vouwen, dik papier en al met al goede kwaliteit. Natuurlijk ook wel iets wat je verwacht van een fotoboek service, maar helaas heb ik het wel eens anders meegemaakt.
Ik vind het fijn dat het een stevig boek is. Eentje die ik met een gerust hart kan doorbladeren, zonder dat ik bang ben dat de bladeren scheuren. Tegelijkertijd zijn het ook weer geen kartonnen bladzijdes. De pagina’s glanzen mooi, ook een pluspunt. Al met al dus een mooi fotoboek. Niks op aan te merken eigenlijk! Sorry, heel saai, haha. En zo ziet de achterkant er uit. Zoals je ziet staat er onderin een klein logootje van Fotofabriek.nl en een barcode. Ik vind dit niet storend, maar wellicht was het wel fijn geweest als het al bij het programma waarmee je het boek maakt was aangegeven. Dan kan je eventueel nog rekening houden met de foto (zodat het bijvoorbeeld niet over een gezicht heen staat). Gelukkig is het erg klein en vind ik het absoluut geen doorn in het oog.

Een fotoboek maken bij Fotofabriek.nl is een aanrader! Ouderwets als ik ben, ben ik blij dat ik nu een fysiek fotoboek heb om mijn herinneringen te bewaren. Leuk om aan visite te laten zien, aan je ouders, om uit te stallen op de koffietafel of om gewoon af en toe doorheen te bladeren. Iets wat ik regelmatig doe!

Maak jij wel eens fotoboeken? Zo ja, alleen van vakanties of ook van andere evenementen en/of feestdagen?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie