Favourites #5

Soms kom ik wel eens dingen waarvan ik denk, JA! Dat vind ik nou echt leuk. Soms is het online in de vorm van een video, artikel of handige tip, terwijl het vaak ook voorwerpen of leuke dingen in mijn leven zijn. In het kort mijn ‘maandelijkse’ favorieten, of in ieder geval van de laatste tijd. Ik deel ze met je!
Favoriete gadget: urBeats headset by Dr. Dre
Ik begin met de urBeats headset by Dr. Dre. Inderdaad, die ene van Beats by Dr. Dre. De koptelefoons van dit merk zijn welbekend om hun kwaliteit, maar ook om hun prijs. Maar, en dat wist ik ook niet, blijkbaar hebben ze ook oordopjes. Ik ontving de urBeats van GSMpunt.nl en tot nu toe ben ik er tevreden over! Bij GSMpunt.nl hebben ze naast oordopjes trouwens ook veel andere telefoon accessoires, zoals bijvoorbeeld leuke hoesjes voor je telefoon.

De oordopjes waren snel binnen en kwamen netjes verpakt aan (op de foto zie je alleen een deel van de inhoud van het doosje!). Zoals je ziet is het ook uitgebreid – naast de headset zelf krijg je nog een zakje, verschillende ‘opzetstukjes’/oordopjes en er zat nog een boekje van Dr. Dre in. Het geluid is erg helder en je hoort de bas van muziek super goed. Ik vind het echt een aanrader! Normaal gesproken kost de headset € 99,95 maar nu zie ik € 69,95 staan op de website. Inderdaad redelijk prijzig, maar so worth it.
Favoriete vlogger: Monica Geuze
Ik ben meer een blog-meisje dan een vlog-meisje, maar ik betrap mezelf er toch vaak op dat ik vlogs van Monica Geuze kijk. Monica leidt echt zo een ander leven dan ik, dat ik het super leuk vind om naar te kijken. Vooral de vlogs waarin ze in het buitenland is vind ik leuk om te kijken! De afgelopen tijd is dat veel voorgekomen, aangezien ze DJ is en veel boekingen had in ‘beruchte’ plekken zoals Lloret de Mar, Salou, Albufeira, Mallorca enz. Ik vind haar lekker nuchter, bloedmooi en een heel interessant leven leiden.
Favoriete agenda: NSMBL agenda
Sinds vorig jaar hou ik mijn agenda bij in mijn telefoon. Hoe graag ik ook een papieren agenda wilde gebruiken, het lukte gewoon niet. Ik vergat hem altijd mee te nemen en als ik er wel aan dacht deed ik er niks mee (waardoor ik de afspraken weer vergat, oeps). Maar toen ik deze NSMBL agenda in de winkel lag liggen moest ik ‘m meenemen! Ik ben van plan hem te gebruiken voor freelance- en bloggerelateerde dingen, aangezien ik dat toch altijd thuis doe. Afspraken met klanten, deadlines voor blogs, dat soort dingen. De binnenkant is echt heel erg gaaf en stylish (perfect voor Instagram foto’s!) en aangezien ik een beetje fangirl ben van Anna Nooshin moest ik hem wel hebben.
PicMonkey Image Favoriete beauty item: eos Pomegranate Raspberry lipbalm
Ik denk dat ondertussen iedereen de eos bolletjes lipbalm wel kent. Ik kreeg de nieuwste variant, de Pomegranate Raspberry, opgestuurd en ik was gelijk verkocht. Ik ben sowieso al gek op het kleurtje en de formule van de lippenbalsem vind ik (net zoals bij de andere eos lipbalms) erg fijn. Ik verwachtte om eerlijk te zijn wel een roze kleurtje, maar zoals je ziet is het een kleurloze balsem. Maar zeker niet geurloos, want het ruikt echt heerlijk naar… Tja, naar zoetigheid! De eos Pomegranate Raspberry lipbalm is vanaf september exclusief verkrijgbaar bij Douglas of douglas.nl.
Favoriete vakantie: Kamperen
Wie dacht dat ik dit ooit zou zeggen? Maar eh… ik vond kamperen dus super leuk! Er komt nog een artikel online over mijn ervaring met kamperen en tips & tricks voor noobs zoals ik, haha. Maar in het kort: zowel Slovenië en Kroatië waren prachtig, middelgrote campings zijn tot nu toe mijn favoriet, regen tijdens een kampeervakantie is rot maar wel te doen, buiten je tent barbecueën en eten op klapstoeltjes is heel gezellig máár ‘s nachts naar de wc moeten gaan is pure horror. Haha!

Tot zover mijn favorieten!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie