GlamGlow Super-mud Clearing Treatment

Toen ik in december in New York was kon een bezoekje aan de Sephora niet uitblijven. Daar viel mijn oog op het GlamGlow Super-Mud Clearing Treatment. Dit masker schijnt echt hét masker van Hollywood te zijn. Ik heb al talloze lovende reviews gelezen: het zou helpen tegen een vette huid, grote poriën, mee-eters en puistjes. Sounds good! Ik ga hem ook voor je reviewen.favo3_zpsfy0coxdaEr zijn twee soorten GlamGlow masker. Naast degene die ik heb heb je ook nog het Tingling & Exfoliating Mud Mask. Ik heb echter voor de Super-Mud Clearing Treatment gekozen omdat deze voor de gemengde en vette huid is – precies wat ik heb! Ik vind de verpakking echt heel erg leuk. Het doet wel erg Amerikaans (en vooral ‘Hollywoods’) aan, maar ik kan dat wel waarderen. Het grappige is dat er in de verpakking maar een redelijk klein potje zit. Echter heb je niet veel nodig voor je huid, dus je kan er wel lang mee doen.

Hoe voelt het?
Ja, hoe voelt het nou, zo een gehyped masker op je gezicht? Nou… Ik zie er ten eerste belachelijk uit, alsof ik donkergrijze modder op mijn gezicht heb gesmeerd. Ik heb jullie de foto bespaard, haha. Het voelt erg fris aan. Niet trekkerig of tintelend gelukkig, maar gewoon lekker fris. Ook merk ik dat het masker echt heel erg snel intrekt. Je ziet duidelijk kleine ‘gaatjes’ verschijnen op mijn gezicht – een teken dat mijn poriën nodig gereinigd moesten worden. Eigenlijk heb ik al gelijk het gevoel dat het wat doet voor mijn huid. Een goed teken!

Na ongeveer een kwartier was ik het masker er af met wat warm water. Mijn huid voelt echt heel erg zacht aan, schoon door de geleegde poriën en puistjes/rode vlekjes zijn verminderd. Ook voelt mijn huid niet droog aan. Super fijn, want dat heb ik normaal wel vaak na (klei)maskers. Maar eh… de prijs. Ik heb *slik* $70,- betaald voor dit masker. Een lieve duit.

Maar vind ik het waard? Nou… ik vind het wel erg veel geld. Het masker werkt super, echt, maar van mij had het wel een paar tientjes minder gemogen. Alsnog ben ik super tevreden over het masker en ben ik onwijs blij dat ik het eindelijk heb weten te bemachtigen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie