My white travel essentials

Reizen is inmiddels mijn tweede natuur geworden. Ik ben dol op vliegen, spring met gemak op een boot, maar ga ook net zo lief met de auto. Op dit moment ben ik in Turkije als reisleidster (again!) en tijdens het inpakken viel het me op dat ik best veel witte travel essentials heb. Ik laat je ze zien!

travel1Hoe heerlijk tropisch ziet dit er uit? Nu ik het zo zie valt het wel mee met de white travel essentials, maar ik vond mijn witte oordopjes, witte Converse en wit ondergoed niet zo leuk om op de foto te zetten. De koffie to go beker die je op de foto ziet heb ik net nieuw. Hoe geweldig is de tekst die er op staat? Ik was er gelijk verliefd op. Ik vind dit soort bekers ideaal om mee op reis te nemen of naar het werk. Je koffie blijft er warm in én je ziet er super fashionable uit. Echt een Instagram-worthy koffiebeker! Ik kreeg deze mug van Wear for Love – check hier alle koffiebekers die ze hebben!
travel2goedVerder zit er een nieuwe zonnebril in mijn koffier die ik last minute nog bij de SIX scoorde. Ik viel voor de ronde glazen en het semi-transparante montuur. Op mijn neus staat ‘ie erg retro, super leuk! Als laatste heb ik The Life-Changing Magic of Not Giving a Fuck van Sarah Knight mee. Dit boek staat al even in mijn boekenkast, maar ik heb nog geen tijd gehad om het te lezen. Zonde, want ik ben er onwijs benieuwd naar door alle positieve verhalen (en mooie Instagram plaatjes!). Zodra ik het uit heb zal ik een review schrijven voor mijn Book Club artikelen ;).

Tot zover deze super leuke travel essentials! Ik ben vooral blij met mijn koffiebeker – reken er maar op dat je die veel voorbij zal zien komen op Instagram.

Wat is jouw favoriete travel essential?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie